Lezárult a nyomozás, nem bántották Gáspár Evelint az adóhatóság emberei

Gáspár Győző NAV eljárás Gáspár Evelin bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző és lánya, Evelin panaszt tettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei ellen, akik házkutatást tartottak nálunk a közelmúltban. Szerintük nem kellő bánásmódban részesítették a fiatal lányt. A nyomozás lezárult, az ügyet lezárták.

A nyáron az adóhatóság emberei több száz millió forintot foglaltak le Gáspár Evelin széfjéből egy házkutatás során. A fiatal lány és showman édesapja akkor panasszal fordultak a hatóságokhoz, ugyanis szerintük a NAV emberei nem jogszerűen bántak el az ügyben: bántalmazással és hivatali visszaéléssel vádolták a házkutatást végzőket. A bíróság kivizsgálta az ügyet, a vádat azonban bűncselekmény hiányában ejtette.

Gáspár Győző, Győzike teljesen összetört

"A Budapesti Nyomozó Ügyészség a kérdezett ügyben indult nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntette, miután a beszerzett adatok alapján egyértelműen megállapítható volt az, hogy az alapügyben eljáró – feljelentett – pénzügyőr nyomozók eljárásuk során sem hivatali visszaélés bűntettét, sem hivatalos eljárásban bántalmazás bűntettét, sem pedig más bűncselekményt nem követtek el" – mondta a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője, dr. Bagoly Bettina, írta meg a Blikk.

Győzike teljesen összetört a hír hallatán:

"Nem is mondok semmit, itt már nincs mit tenni. Szomorúak vagyunk, de ez van. Már belefáradtam az igazam hajszolásába"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.