Szégyellte a szegénységet: nehéz időszakáról vallott Szandi

Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala -
család Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete nehéz időszakáról vallott Szandi, elárulta, szegény családban nőtt fel, gyerekként sokszor még fagyira sem futotta.

Bár ma már nem panaszkodhat anyagi helyzetére, gyermekként nem volt könnyű megélnie Szandinak, hogy szegény a családja. Gyakran előfordult, hogy még fagyira sem tellett.

„Amikor hat-hét éves voltam, nem voltunk túl jó anyagi helyzetben. Emlékszem egy esetre: fagyizni hívtak az osztálytársaim, de amikor pénzt kértem rá édesanyámtól, ő széttárta a karját és azt mondta, sajnos most ezt nem engedhetjük meg magunknak" - mesélte Szandi a Lokálnak, majd bevallotta, inkább azt füllentette a társainak, hogy családi programja lesz és nem tud elmenni velük. „A mai napig pontosan emlékszem, hogy milyen feszítő érzés volt ez belülről, nem tudom elfelejteni. Utólag persze azt gondolom, hogy egyáltalán nem kellett volna titkolni, hisz miért lenne baj, ha valaki szegény. De akkor ezt nagyon szégyelltük"

Szandi szegény családban nőtt fel Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala

A háromgyermekes énekesnő, akit nemrég komolyabb baleset ért, hozzátette, annak ellenére, hogy most sokkal jobb körülmények között élnek, szeretné, hogy gyermekei igazi értéket kapjanak, ad nekik némi zsebpénzt, ugyanakkor bevonja őket a házimunkákba is.

Az Ázsia expressz forgatásán elütöttek egy stábtagothttp://www.life.hu/sztarok/20171123-elutottek-egy-stabtagot-az-ezsia-expressz-forgatasan.htmlAz Ázsia expressz nemcsak a játékosoknak volt hatalmas megpróbáltatás, bizony a stábnak is fel kellett kötnie a gatyáját. Reneget kamera, szerkesztő, operatőr dolgozott a műsoron, a kreatív szerkesztők pedig megosztottak néhány kulisszatitkot a forgatásról. Elárulták, hogy az egyik stábtagot elütötték. TV + SztárokOrigoElkészült Szabó Zsófiék babaszobája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-elkeszult-szabo-zsofiek-babaszobaja-foto.htmlAlig pár hét van hátra a szülésig és Szabó Zsófiéknál már láthatón minden készen áll a kisbaba fogadására. Ezúttal a babaszobába nyerhettünk bepillantást. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia új műsora, az Appra magyar! helyett Ördög Nóra ment a TV2-őnhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-liptai-uj-masora-techinkai-hiba-miatt-elmaradt.htmlLiptai Claudia új műsorát hiába várták a nézők kedden, az Appra magyar! nem kezdődött el. Helyette Ördög Nóra műsorának, a Vigyázat gyerekkel vagyok!-nak az ismétlése ment. A nézők a Facebookon háborogtak, kiderült, hogy műszaki probléma miatt nem tudták elindítani az élő adást. TV + Sztárok--Élete legnehezebb időszakáról vallott Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20171123-nehez-idoszakarol-vallott-csisztu-zsuzsa.htmlMozgalmas időszak áll Csisztu Zsuzsa háta mögött, munkája miatt nagyon sokat van mostanában külföldön, de azért igyekszik nem elhanyagolni családját sem. TV + Sztárok--Nótár Mary együtt él egy nővel, aki a jelenlegi menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20171123-notar-mary-egyutt-el-egy-novel.htmlNótár Mary volt menedzserével harcol a bíróságon, ahol kihallgatták jelenlegi menedzserét is az üggyel kapcsolatban. Azt a nőt, akivel állítólag együtt él az énekesnő, amit a tárgyalás során állítólag nem is tagadtak! TV + Sztárok--Pintér Tibor újabb kiszemeltje egy magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-pinter-tibor-ujabb-kiszemeltje-egy-hazai-enekesno.htmlPintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungel reality-ben fog szerepelni hamarosan celebtársaival együtt. Ám őt legjobban Tóth Andi egykori X-Faktor győztes, valamint ÉNB Alexa érdekli. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.