Liptai Claudiával húsz év televíziózás alatt sem történt ilyen

TV2 technikai hiba Liptai Claudia Appra magyar!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy meglepetésben lehetett részük a TV2 nézőinek, amikor a beharangozott új másor, az Appra magyar! helyett a Vigyázat, gyerekkel vagyok! egyiik korábbi részét sugározta a csatorna.

Kiderült, hogy technikai malőr okozta a hibát, amiről az Appra magyar! másorvezetője, Liptai Caludia be is számolt:
"Az a helyzet kedves nézők, most jött az információ, hogy végre élőben is el tudom mondani, hogy sajnos van olyan, hogy egy élő műsornál technikai malőr fordul elő. Ez előfordult most nálunk, ilyen amióta televíziózom, 20 éve, ilyen nem történt" - jelentkezett be a magyarázattal Liptai a közösséi oldalán.

A TV2 is megszólalt az ügyben:
"A hiba nem a TV2 és a gyártó cég rendszerében jelentkezett, hanem külső stúdióban és a technikai lebonyolításért felelős alvállalkozó technikai eszközében" tudta meg a Blikk a csatornától. A hiba miatt a következő adásban egymillió helyett kétmillió forintot nyerhettek a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.