Megmérgezték Lajsz András, a koktélkirály kutyáját

Forrás: TV2 -
kutya koktél Lajsz András mérgezés gyász szomorú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen összetört Lajsz András, ugyanis családtaként szeretett házi kedvencét megmérgezték. Gordon évekig volt a koktélkirály jó barátja, most már az örök vadászmezőkön szaladgál. 

Végtelen szomorúság költözött Lajsz Andrásék otthonába, szeretett kutyusukat ugyanis megmérgezték. Valószínűleg be akartak törni hozzájuk, ezért végeztek a hatalmas brazil masztiff-fal, akit a világ legszebb kutyájának is megválasztottak. A szomorú hírt egy családtagja közölte a koktélkirállyal, aki telejsen összetört, hiszen barátjaként szerette a nagy ebet.

Megmérgezték Lajsz András, a koktélkirály kutyáját Forrás: TV2

képtelen vagyok felfogni, hogy ezt tették vele"

Borsnak
megcsalásos botrányba keveredett

Szívszorító szertartással búcsúztak Benkő Gézától http://www.life.hu/sztarok/20171124-eltemettek-benko-gezat.htmlElkísérték utolsó útjára Benkő Gézát, aki a múlt héten váratlanul hunyt el. TV + Sztárok--Schell Judittot késes gyilkos üldözte: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-schell-judittot-keses-gyilkos-uldozte.htmlSchell Judit színésznő egy nagyon durva éjszakájáról rántotta le a leplet, amit valószínűleg nem kívánna senkinek: késes gyilkos üldözte őt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoStadler József végrendeletét szerelme őrizheti: semmit nem örökölnek majd gyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20171124-stadler-jozsef-vegrendeletet-szerelme-orizheti.htmlStadler József egykor elképzelhetetlenül gazdag volt, de a börtönévek véget vetetettek a fényűzésnek. Azt senki nem tudta pontosan, hogy mennyi pénze maradt az akasztói juhásznak, ahogy azt sem sejtik, mi lehet a végrendeletében. Arról is csak pletykák terjengnek, hogy a dokumentumot egy titokzatos hölgy őrzi, aki feleségül akart venni Stadler. TV + Sztárok--Éjszaka okozott botrányt Varga Viktor és Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ejszaka-okozott-botranyt-varga-viktor-es-cinthya-dictator-budapesten.htmlElképesztő jelenet zajlott le az éjszaka közepén az Andrássy úton: a sztárpár, Varga Viktor és Cinthya Dictator okozott felfordulást. TV + SztárokOrigoEszenyi Enikő sírós fotót tett közzé: a színpadon könnyezetthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-eszenyi-eniko-a-vigszinhaz-szinpadan-konnyezett-foto.htmlEszenyi Enikő fontos dolgot osztott meg rajongóival közösségi oldalán, egy őszinte képet, amin folynak a könnyei. TV + Sztárok--Uma Thurman üzent Harvey Weinsteinnek: ő is az áldozata volt?http://www.life.hu/sztarok/20171124-uma-thurman-uzent-harvey-weinsteinnek-o-is-aldozat-lehet.htmlUma Thurman is dolgozott Harvey Weinsteinnel, ám eddig nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Nemrég azonban üzent a mágnásnak, posztjából sok mindenre lehet következtetni: az biztos, hogy dühös a producerre, még az is lehet, hogy ő is az áldozata volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.