Elefánton ülés miatt nevezték állatkínzónak Ördög Nóráékat

Forrás: Life.hu -
Nánázsia Ázsia Expressz Nánási Pál állatkínzás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő kommentháború alakult ki a Nánázsia legújabb epizódja alatt. A hozzászólók Nóráékát, és egymást is támadják.

Szerencsére manapság már egyre többen foglalkoznak az állatkínzás témájával, és igyekeznek tenni valamit a probléma visszaszorítása érdekében. Nemrég például Zimány Linda is kiállt a bántalmazott állatok védelmében, sőt, mint kiderült, a tanulmányai során is foglalkozott már a témával.

Most azonban olyan embereket vádoltak állatkínzással, akik soha nem ártanának egyetlen élőlénynek sem. Ördög Nóráék azzal "húzták ki a gyufát" egyeseknél, hogy a Nánázsia legújabb epizódjában felültek egy elefántra.

Nóra és Pali kaptak hideget-meleget a kommentelőktől Forrás: Life.hu

Ez pedig sokakat felbőszített, ugyanis véleményük szerint ezzel támogatják az elefántok kínzását és bántalmazását, akiknek rengeteg fájdalmat kell átélniük azért, hogy ők - vagy bárki más is - ráülhessenek.

"Én is állatvédő vagyok, így ezt a fajta szórakozást abszolút ellenzem. Valójában rendszeresen verik, éheztetik és kínozzák az elefántokat, hogy betörjék őket. Lehet is látni a háttérben 7:27-nél, hogy tapossa a fejét az idomár. Hegyes kampóval vágnak beléjük, így cibálják a fülüket, és így veszik rá őket egy esetleges irányváltoztatásra. Természetesen ezt nem a túristák előtt teszik.(...)" - sérelmezi egy kommentelő.

"Majd az törjön pálcát a fejük felett, aki, ha ott lenne es lehetősége lenne rá, nem ülne fel egy elefántra a gyerekeivel. Ez óriási élmény lehet a kicsiknek.Én is szeretem az állatokat, de azért nem vagyok ilyen álszent, mint itt egyesek. Mert itt a nagy okos allatvédők közül még soha senki nem ütött le egy legyet vagy egy pókot sem, igaz? Hagyjuk már" - kel Nóriék védelmére egy másik hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.