Perel Sebestyén Balázs: a Facebook oldalán számolt be a nagy átverésről

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
átverés csalás per Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nevében valaki vagy valakik pénzt csalnak ki gyanútlan emberekből.

Joggal háborodott fel Sebestyén Balázs: egy cég befektetési lehetőséget és gyors meggazdagodást ígér Balázs nevében, pénzt csalva ki ezzel az emberekből.

"Sziasztok!
Most kaptam a hírt, hogy a nevemet használja egy bizonyos cég, ami remek befektetési lehetőséget és gyors meggazdagodást ígér! A hirdetésükben a számba adtak olyan mondatokat, hogy én is kipróbáltam az ő módszerüket, bevált, rengeteget kerestem vele, kihagyhatatlan lehetőségnek beállitva a hirdetést!
Senki ne dőljön be nekik, semmi ilyen és ehhez hasonló szerződésem nincs ilyen céggel, ne klikkeljetek és legfőképpen semennyit ne utaljatok vagy fizessetek nekik!
Szemét dolog igy kicsalni emberekből pénzt, akik, ahogy az ilyenkor általában lenni szokott, kispénzű emberek, akiknek a hiszékenységére és pénzügyi ismereteik hiányára alapozva az utolsó kis megtakarításukat csalják így ki!
Legyetek óvatosak és gyanakvóak az ilyen hirdetésekekkel kapcsolatban és osszátok meg légyszi, hogy senki ne dőljön be ezeknek a rohadékoknak!
Természetesen megteszem a megfelelő jogi lépéseket!!
Koszi
Balázs" - figyelmeztet Facebook-oldalán a rádiós.



Lagzi Lajcsi fog trombitálni Stadler József temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-lagzi-lajcsi-fog-trombitalni-stadler-jozsef-temetesen.htmlSzombat délelőtt a szülőfalujában, Akasztón temetik el a kedden elhunyt Stadler Józsefet. A szertartáson Galamos lajosnak fontos szerep jut.TV + Sztárok--Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön.TV + SztárokOrigoLiptai Claudiával húsz év televíziózás alatt sem történt ilyenhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-liptai-claudiaval-husz-ev-televiziozas-alatt-sem-tortent-ilyen.htmlNagy meglepetésben lehetett részük a TV2 nézőinek, amikor a beharangozott új másor, az Appra magyar! helyett a Vigyázat, gyerekkel vagyok! egyiik korábbi részét sugározta a csatorna.TV + SztárokOrigoGyönyörű volt modellként Kállay-Saunders András édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171123-gyonyoru-volt-modellkent-kallay-saunders-edesanyja.htmlEgy fiatalkori fotót osztott meg édesanyjáról Kállay-Saunders András a Facebook oldalán. TV + SztárokOrigoSzexi fehérneműben fotózták a Jóban Rosszban bombázójáthttp://www.life.hu/sztarok/20171123-levetkozott-a-joban-rosszban-szinesznoje-bugar-anna.htmlFehérneműre vetkőzött Bugár Anna, a Jóban Rosszban című sorozat sztárja egy színházi szerep kedvéért. TV + SztárokOrigoSzexi fehérneműben fotózták a Jóban Rosszban bombázójáthttp://www.life.hu/sztarok/20171123-levetkozott-a-joban-rosszban-szinesznoje-bugar-anna.htmlFehérneműre vetkőzött Bugár Anna, a Jóban Rosszban című sorozat sztárja egy színházi szerep kedvéért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.