Saját felelősségét keresi a kőbányai bankrablás kapcsán Ambrus Attila

Forrás: TV2 -
A viszkis felelősség bankrablás Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kőbányai bankrablás után Attila fejében megfordult, hogy talán az ő filmje miatt vetemedett ilyen döntésre az elkövető. 

Csütörtökön tört be fegyverrel a kezében egy férfi a Kőrösi Csoma Sándor utcai bankfiókba Kőbányán, aki nem volt rest az egyenruhásokra fogni a fegyverét. A 33 éves Sz.Károlyt azonban még így is nagyon hamar elkapták, ugyanis menekülés közben nem figyelt eléggé, és kiszaladt egy kisteherautó elé, amely elütötte.

Komolyabb sérülés szerencsére nem történt, így az elsődleges ellátásokat követően már őrizetbe is vették Károlyt, akiről kiderült, hogy korábban éveket töltött börtönben. Ambrus Attila pedig elgondolkodott, hogy vajon a filmjének köze van-e ahhoz, hogy a bűnöző most vette a fejébe a bankrablást?

Nem tudja, hogy van-e köze a filmjének a történtekhez Forrás: TV2

"Felgyorsult a rendőrség reakcióideje és a bankbiztonság is sokat fejlődött. Nem beszélve arról, hogy manapság mindenkinél van mobiltelefon, amivel videót tud készíteni, vagy bárkit tud értesíteni. Aki ma bankrablásra adja a fejét, az felér egy „öngyilkossággal

Az évek alatt valamennyire rutinossá váltam, de én sem voltam profi, sokszor jobban féltem, mint a banki alkalmazottak. A kőbányai bankrablónál is ez lehetett. Fölment az adrenalin-szintje, az volt a legfontosabb, hogy mentse az irháját, a csőlátás miatt pedig nem figyelt arra, hogy mi van körülötte" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.