Nyomra bukkantak VV Fanni eltűnésével kapcsolatban

Forrás: beszamolok.com -
VV Fanni escort
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni eltűnésével kapcsolatban már a rendőrség is vizsgálódik és úgy fest, már nyomra is bukkantak. Állítólag a térfigyelő kamera felvételen jól látszik, hogy a lány egy másik emberrel együtt távozik.

A twn.hu információi szerint a rendőrség egy kamerafelvétel birtokába jutott, amin jól látszik, hogy a lány elhagyja otthonát.

"Pénteken késő este még Fanni lakásánál keresték az újabb nyomokat. Ott tényként közölték, kamera felvételen látták, ki vitte őt el" - tudta meg a lap az az egyik közeli hozzátartozótól.

Forrás: beszamolok.com

A portál több emberrel is beszélt, olyanokkal, akik közel állnak Fannihoz. Többen azt állítják, a lány saját akaratából tűnhetett el: "Állítólag nem nagyon volt pénze, az albérletét se tudta most kifizetni" - nyilatkozta egyikük.

Visszatér a TV2 képernyőjére Gundel Takács Gábor az Áll az alkuvalhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-visszater-a-tv2-kepernyojere-gundel-takacs-gabor-az-all-az-alku.htmlAlig két hét alatt közel hatezren jelentkeztek a TV2 felhívására az Áll az alku című népszerű műsorba. Az őszi évadban a teljes lakosság körében adásonként átlagosan 676 ezren nézték a népszerű gameshowt, és 30 adásból 26 nyerte a műsor sávjának nézettségi versenyét. A csatorna úgy döntött, meghosszabbítja szerződését Gundel Takács Gáborral, így a legendás tévés vezeti majd a sikerműsort 2018-ban. TV + Sztárok--Megszólalt VV Fanni volt párja a lány eltűnésével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-vv-fanni-volt-parja-a-lany-eltunesevel-kapcsolatban.htmlNapok óta nem találják VV Fannit. Az egykori valóságshow-hőst már a rendőrség is eltűntként keresi. Volt párja szerint soha nem fordult még elő, hogy a lány napokig ne adjon hírt magáról. TV + SztárokOrigoA gasztroműsorokról beszélgettek a #Bochkorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-a-gasztromusorokrol-beszelgettek-a-bochkorban-az-atv-n.htmlAz ATV #Bochkor műsorában a gasztroműsorok sikeréről beszélgettek a meghívottak. TV + SztárokOrigoDobó Ági a Konyhafőnök VIP győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20171125-dobo-agi-a-konyhafonok-vip-gyoztese-a-finaleban-anger-zsolttal-kuzdott-meg.htmlA konyhafőnöki cím és a tíz millió forintos nyeremény Dobó Ágié lett, aki a fináléban Anger Zsolttal küzdött meg.TV + SztárokOrigoElhunyt az ikonikus zenész, David Cassidyhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-eletenek-68-eveben-elhunyt-az-1970-es-evek-popikonja-david-cassidy.html67 évesen, családja körében hunyt el David Cassidy amerikai színész és énekest. TV + Sztárok--Ambrus Attila: "Tvrtko egy hiteltelen senki'http://www.life.hu/sztarok/20171122-ambrus-attila-szerint-tvrtko-egy-hiteltelen-senki.htmlAhogy megírtuk, az ATV élő adásában esett egymásnak Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. A műsorvezető ugyanis hangot adott ellenérzésének, miszerint Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá, és most is csak ezért foglalkoztatják például az Ázsia Expresszben, ezért készült róla könyv és ezért filmesítették meg az életét. Ambrus a szócsatában nem maradt adósa Tvrtkónak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.