VV Fanni soha nem tűnt el szó nélkül, nyilatkozta az édesanyja

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
valóvilág VV Fanni escort
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a rendőrség keresi VV Fannit. A fiatal lány nemrég nyíltan felvállalta, hogy szexmunkásként keresi a kenyerét, amit családja elől sem titkolt. Édesanyja állítja, Fanni még soha nem tűnt el szó nélkül, ezért is retteg attól, hogy nagy lehet a baj.  

"Hétfő délelőtt kilenc-tíz óra környékén beszéltem vele utoljára, az egyik barátnője pedig délután négy-öt órakor. Azóta nyoma veszett, a telefonja néma, és semmi életjelet nem adott magáról. Amikor utoljára beszéltünk, nagyon jó kedélyű és vidám volt, a mindennapos dolgokról beszéltünk, hogy kivel mi újság mostanában. Semmilyen arra utaló jel nem volt, hogy bármi különös történt volna vele, vagy hogy bármiért aggódnunk kellene" - mesélte a Borsnak Fanni édesanyja.

"Huszonnégy év alatt soha nem csinált ilyet, bármikor bárhova ment, akár csak egy vagy két napra, az volt az első, hogy szólt nekem: ne aggódjak, mert itt lesz, ott lesz. Soha nem ment el úgy, hogy ne üzent volna. Fanni a 24. születésnapján, november 11-én még nem tudott eljönni hozzánk Martonvásárra, de másnap meglátogatott minket. Főztem neki, ettünk, ittunk, sütiztünk, nem látszott rajta, és nem is mondta, hogy bármi problémája lenne. Fogalmunk sincs, mi történhetett, de most nincs meg" - mondta az édesanyja, aki utoljára november 12-én látta lányát.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Dobó Ági a Konyhafőnök VIP győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20171125-dobo-agi-a-konyhafonok-vip-gyoztese-a-finaleban-anger-zsolttal-kuzdott-meg.htmlA konyhafőnöki cím és a tíz millió forintos nyeremény Dobó Ágié lett, aki a fináléban Anger Zsolttal küzdött meg.TV + SztárokOrigoSchobert Norbi beszólt Somának az Appra magyar! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-schobert-norbi-beszolt-somanak-az-appra-magyar-musorban-tv2.htmlKedden este láthatták először a nézők a TV2 új műsorát, az Appra magyar!-t. Az adásban a hírességeknek azt kell megtippelniük, hogy a nézők közül a legtöbben mire szavaznak egy-egy adott kérdésben. Közben persze az ő véleményük is kiderül, és lehetőség van - szórakoztató műsor lévén - kicsit oltogatniuk is egymást. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál megmutatták laoszi otthonukathttp://www.life.hu/sztarok/20171122-ordog-nora-es-nanasi-pal-megmutattak-laoszi-otthonukat-a-nanazsia-vlogjukban.htmlAz Ázsia Expressz műsorvezetője, Ördög Nóra és családja Laoszban Luang Prabangban jártak. Hosszú utazás után foglalták el "új otthonukat", amit vlogjukban meg is mutattak. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella munkáról és magánéletről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-jakupcsek-gabriella-munkarol-es-maganeletrol-meselt-garami-gabornak.htmlSok egyéb mellett válásáról is mesélt Jakupcsek Gabriella Garami Gábornak a Potyautas című műsorban. Egyhez azonban konzekvensen ragaszkodik: Albert Györgyiről nem beszél.TV + Sztárok--Ambrus Attila: "Tvrtko egy hiteltelen senki'http://www.life.hu/sztarok/20171122-ambrus-attila-szerint-tvrtko-egy-hiteltelen-senki.htmlAhogy megírtuk, az ATV élő adásában esett egymásnak Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. A műsorvezető ugyanis hangot adott ellenérzésének, miszerint Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá, és most is csak ezért foglalkoztatják például az Ázsia Expresszben, ezért készült róla könyv és ezért filmesítették meg az életét. Ambrus a szócsatában nem maradt adósa Tvrtkónak. TV + Sztárok--Kerón röhögtek az ATV #Bochkor című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-keron-rohogtek-az-atv-bochkor-cimu-musoraban.htmlA #Bochkor vasárnap esti adásában a műsorvezető és vendégei többek között a budapesti taxisokat vették górcső alá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.