Megszólalt VV Fanni volt párja a lány eltűnésével kapcsolatban

eltűnt emberek prostitució VV Fanni escort
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta nem találják VV Fannit. Az egykori valóságshow-hőst már a rendőrség is eltűntként keresi. Volt párja szerint soha nem fordult még elő, hogy a lány napokig ne adjon hírt magáról.

Fanni egykori párja, a szintén ValóVilágban megismert Dennis az RTL Klubnak nyilatkozott: a szakításuk okáról is beszélt. A csatorna megmutatott egy, a Fannival készült korábbi felvételt is, amelyben a lány életcéljairól beszélt.

Fanni legutóbbi párja, Renató szerint Fanni életvitele - amely szerint prostituáltként dolgozott - az oka, hogy most senki nem tudja, hol van a lány. "Két verziót hallottam, azt, hogy hazament, és nem jött ki többet a házból, vagy hogy elment, és nem jött haza többet. Mind a kettő lehetséges" - nyilatkozta Renató, aki szerint a térfigyelő kamerák megadhatják a választ.

Londonban is keresik

A Facebookon is szabályos mozgalom indult azért, hogy előkerüljön Fanni, több tucatnyian megosztották az eltűnéséről szóló felhívást, köztük olyanok is, akik Magyarországon kívül, például Londonban élnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.