Megyeri Csilla leleplezte Berki Krisztiánt és Kulcsár Edinát

Fotó: Poyák Attila - Origo -
Ázsia Expressz Megyeri Csilla Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton újabb hajszát tartottak az Ázsia Expresszben. A műsortól most Fésűs Nelly és Muri Enikő búcsúzott, de talán legalább ennyire volt csalódott a versenyt még folytató Megyeri Csilla is. Eláruljuk miért!

A Cseke Katinka - Pallavicini Zita, valamint a Fésűs Nelly - Muri Enikő pároson kívül, Megyer Csillának és Molnár Zsoltnak is hajszába kellett mennie a szombati adásban. Csilla és Zsolti őrült tempóban teljesítették a feladatokat, és még arra is volt idejük, hogy segítsenek kicsit Katinkának és Zitának.

Fotó: Poyák Attila - Origo

Azonban amikor elsőként visszaérkeztek Ördög Nórához és a többi pároshoz, Csilla szerint inkább csalódottságot, mintsem örömöt lehetett látni Kulcsár Edina és Berki Krisztián arcán. Nézzétek vissza a különös jelenetet, figyeljétek meg Edina és Krisztián arcát, és szavazzatok, hogy kinek is van igaza!

A hajszában egyébként a Fésűs-Muri páros teljesített a leggyengébben, így jövő héten, már nélkülük folytatódik az Ázsia Expressz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.