Fernando Colunga sorozat Esmeralda telenovella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen törődik bele Fernando Colunga abba, hogy már nem ő Mexikó szépfiúja, rendre olyan sorozatokban kap szerepet, amelyek nem hozzák a várt nézőszámot.

Fernando Colungát jelenleg az Esmeralda és a Paula és Paulina című sorozatok ismétlésében láthatják a magyar nézők. Az 51 éves színész egyébként ma is játszik mexikói telenovellákban, ám korántsem olyan népszerű, mint régen. Ennek az az egyik oka, hogy néha negatív karaktereket kell alakítania, ez pedig nem tetszik a rajongóknak. Az ismerősei szerint még ma is arra vágyik, hogy ő játszhassa a szépfiút, aki meghódítja álmai nőjét. Kora miatt azonban ma már legtöbbször családapát vagy egy egyszerű barátot alakít.

Állítólag arra vár, hogy megírják neki a tökéletes szerepet és válogat a különböző felkérésekből. Nem tudja elfogadni, hogy rajta kívül rengeteg fiatal és tehetséges színész van – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.