Sztárok, akik a rajongójukhoz mentek hozzá: Jessica Albától Anne Hathawayig

Anne Hathaway John Travolta Patrick Dempsey rajongó sztárok szerelem Matt Damon Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan álmodoznak arról, hogy egyszer találkoznak kedvenc sztárjukkal és egymásba szeretnek. Ilyen azonban csak a filmekben történhet meg, vagy mégsem? Nem bizony! Íme, néhány szupersztár, akik  rajongójukkal kötötték össze az életüket. Ez azt jelenti, hogy van remény!

John Travolta

John Travolta és Kelly Preston Forrás: AFP/Hubert Boesl

1991 óta házas John Travolta és Kelly Preston, és úgy tűnik, hogy ez így volt elrendelve. Kelly nagy rajongója volt a Grease-nek, így aztán természetesen John Travoltáért is odavolt. Tinédzserként volt is egy spirituális látomása, ami szerint az ő végzete, hogy a Grease sztrájával legyen együtt. Akármilyen furcsának is hangzik, végül is ez így is lett.

Patrick Dempsey

Patrick Dempseywife és Jillian Fink Forrás: AFP/Robyn Beck

Patrick Dempsey és Jillian Fink 1999 óta házasok, de nem akármilyen találkozás volt az övék. Jillian fodrászként dolgozott, és csak álmodozott a szupersármos McCsábítóról, mígnem egyszer csak belépett az ajtaján. Ahogy megpillantották egymást, szinte egyből szárba szökött a szerelmük, végül össze is házasodtak.

Anne Hathaway

Anne Hathaway és férje, Adam Shulman Forrás: AFP/Emma Mcintyre

2012-ben mondta ki a boldogító igen Anne Hathaway Adam Shulmannek, aki szintén színész, csak kevéssé ismert. Ez azonban nem akadályozta meg a férfit, hogy közel férkőzzön a csillaghoz, akit eddig csak távolról szeretett. Úgy tűnik, sikerült eltalálnia Anne szívét, hiszen már évek óta boldog házasságban élnek.

Matt Damon

Matt Damon és Luciana Barroso Forrás: Phillip Faraone / Getty Images North America / AFP

Több mint 10 évvel ezelőtt, amikor Matt leült egy gyönyörű étteremben Miamiban, fogalma sem volt róla, hogy ott megpecsételődik a sorsa. Ott találkozott ugyanis Luciana Barrosóval, akit később feleségül is vett. A hölgyemény mindig nagy rajongója volt a színésznek, ez a rajongás azóta is tart, csak most már kölcsönös!


Jessica Alba

Jessica Alba és Cash Warren Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A szépséges színésznő 2008 óta él boldog házasságban azzal a férfival, aki már évekkel azelőtt is rajongott érte. Bátorságát összeszedve a Fantasztikus négyes forgatásán ment oda a színésznőhöz, ugyanis Cash Warren asszisztensként szintén a produkción dolgozott. Próbálkozását siker koronázta, Jessica már a harmadik közös gyermekükkel terhes.

Fiatal színészekre cserélik Fernando Colungáthttp://www.life.hu/sztarok/20171127-fiatal-szineszekre-cserelik-a-kioregedett-fernando-colungat.htmlNehezen törődik bele Fernando Colunga abba, hogy már nem ő Mexikó szépfiúja, rendre olyan sorozatokban kap szerepet, amelyek nem hozzák a várt nézőszámot. TV + Sztárok--Rátalált a szerelem Rubint Rellára: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171127-focistaba-szerelmes-rubint-rella.htmlKiderült, Rubint Rella szívét egy sármos focista rabolta el, akivel már nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat. TV + Sztárok--Bejelentették: Eljegyezte kedvesét Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20171125-hivatalos-harry-herceg-eljegyezte-kedveset.htmlHivatalosan is bejelentette eljegyzést II. Erzsébet unokája, Károly herceg és a néhai Diana hercegnő kisebbik fia. Harry herceg választottja az amerikai színésznő Meghan Markle. A friss menyasszony, a következő évadtól már nem szerepel abban a sikeres sorozatban sem, amelynek eddig a főszereplője volt. Meghan már készül az új életére az Egyesült Királyságban. TV + Sztárok--Szépészeti beavatkozáson esett át Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20171127-szepeszeti-beavatkozason-esett-at-tucsi-aryee-claudia-dedei.htmlSzemöldöktetoválásáról tett közzé videót Instagramján Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábort állítólag beengedték az Operettszínházbahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-kerenyi-miklos-gabort-allitolag-beengedtek-az-operettszinhazba.htmlKerényi Miklós Gábort kitiltották színházából miután zaklatási botrányba keveredett. A rendező állítólag mégis bemehetett, de csak egyetlen alkalomra. TV + Sztárok--Vajna Timi és a fűszoknyás télapó: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-vajna-timi-es-a-fuszoknyas-telapo-vicces-foto.htmlEgy igazán vicces fotót osztott meg Instagramján Vajna Timi: egy üzletben rábukkant egy Andy Vajnára szinte megszólalásig hasonlító fűszoknyás télapóra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.