Ashley Olsen lecserélte öreg pasiját egy sokkal fiatalabbra: fotó

Forrás: AFP -
fiatal Ashley Olsen Richard Sachs szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt hittük, hogy Ashely Olsen követi testvére példáját, és egy jóval idősebb férfivel köti össze majd az életét, de úgy tűnik, hogy neki elege lett az öregekből. Fiatalabb pasira cserélte 58 éves szerelmét.

Ashley Olsen nem sokszor randizott hozzá korban közel álló férfival. Akárcsak testvére, ő is inkább az idősebb férfiakért rajongott, de mégsem működtek a kapcsolatai. Legutóbb egy 58 éves üzletemberrel, Richard Sachs-szal alkottak egy párt, ám komolyabb elkötelezettség nem lett a románcból sőt, már szakítottak is!

Ashley Olsen és volt pasija Forrás: AFP

Talán még is sok volt az a 28 évnyi korkülönbség, ezt érezhette Ashely Olsen is, hiszen egy újabb ezüstróka helyett ezúttal inkább egy fiatal - már az eddigiekhez képest - fiúval randizgat. Egyelőre nem tudni, hogy ki lehet a titokzatos férfi, mindenestre reméljük, hogy benne megtalálja a számításai Ashley!

Ashley Olsen és a titkozatos fiúja Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Roger/Mega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.