Catherine Zeta-Jones fotó botox Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a rajongói szerint is túl fiatalnak néz ki egyik friss fotóján Catherine Zeta-Jones. Vajon a rossz fényviszonyok miatt vagy pedig a túlzásba vitt botoxkezeléseknek köszönhetően ilyen?

Elképesztően jól néz ki a 48 éves Catherine Zeta-Jones, aki smink nélkül is szívesen mutatja meg az arcát. Irigylésre méltó az alakja és a vonásai is mind a mai napig nagyon fiatalosak. Egy frissebb fotója azonban hatalmas vitát robbantott ki az Instagramon, sokan ugyanis feltételezik, nem természetes módon öregszik, hanem botoxoltat. Utóbbival nem is lenne akkora gond, hiszen ma már rengetegen csinálják, de követői állítják, hogy túlzásba viszi a kezeléseket, sőt az is lehet, hogy egyéb szépészeti beavatkozáson is átesett. Néhány rajongója azonban a védelmére kelt: állítják, csak a rossz fényviszonyok miatt tűnik furcsának az arca.

Quick car selfie #SelfieSaturday

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.