Brad Pitt ráeszmélt, hogy hiba volt elhagynia Jennifer Anistont

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok a rajongók, akik mindig is abban bíztak, hogy egyszer újra egymásra talál Brad Pitt és Jennifer Aniston, most újra reménykedhetnek egy kicsit: állítólag a színész rájött, mekkora hibát követett el akkor, amikor Angelina Jolie mellett döntött.

Amióta elvált Angelina Jolie-tól, kijózanodott és terápiára járt Brad Pitt. Ez alatt az időszak alatt állítólag sikerült megismernie önmagát és felismerte őszinte érzéseit. Egy neve elhallgatását kérő forrás azt mondta, a színész rájött arra, mekkora hibát követett el akkor, amikor Angelináért elhagyta Jennifer Anistont. Most már mindent tisztán lát, és még mindig szerelmes a Jóbarátok sztárjába.

Persze most már késő, a színésznő ugyanis boldog házasságban él immár két éve Justin Theroux-val és Brad Pitt álmodni sem mer arról, hogy esetleg új esélyt kaphatna.

Brad Pitt túl későn jött rá arra, mit veszített Forrás: AFP/Kevin Winter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.