Harry herceg exe, Cressida Bonas az eljegyzés bejelentése után titokzatos üzenetet tett közzé

Forrás: AFP/Justin Tallis -
eljegyzés Meghan Markle ex Cressida Bonas Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg végre megkérte Meghan Markle kezét, ennek viszont nem mindenki örül. A királyi sarj exe rejtélyes üzenettel reagált a nagy bejelentésre. 

Már szinte el is felejtettük, hogy Harry hercegnek Meghan Markle-ön kívül is volt szerelme, hiszen régóta egyedülálló volt már, mikor végre találkozott az amerikai színésznővel. Pedig annak idején Cressida Bonasszal is igen komoly volt a kapcsolata, ám eljegyzésre az akkori pletykák ellenére nem került sor. Harry és a szőke színésznő két évig voltak együtt, 2014 áprilisában viszont elváltak útjaik. Azóta szinte nem is lehetett hallani Cressida felől, ám az eljegyzést ő is kommentálta.

Cressida Bonas, Harry herceg exe Forrás: AFP/Justin Tallis

A színésznő 24 órával a nagy bejelentés után tett közzé az Instagram-oldalán egy rejtélyes üzenetet, pontosabban egy fotót, melyet "Az igazság" címmel osztott meg az Instagram-oldalán. A képen két hintázó alak látható,egymás felé kinyújtott karokkal, valamint egy szöveg. "Nem számít, milyen képzettnek, tehetségesnek, gazdagnak, vagy menőnek hiszed magad, az, ahogy az emberekkel bánsz, mindent elmond" - olvasható a képen.

Végre beszélt róla: ő Radics Gigi szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20171129-vegre-beszelt-rola-o-radics-gigi-szerelme.htmlA 21 éves énekesnő a Potyautas legfrissebb részében végre mesélt kicsit a szerelméről. A nevét még mindig nem tudhattuk meg, de az kiderült, hogy Gigi édesapjának egyik zenésztársáról van szó.TV + SztárokOrigoMájusban, a windsori kastélyban lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171129-majusban-a-windsori-kastelyban-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvoje.htmlA Kensington-palota - Harry édesapja, Károly brit trónörökös londoni hivatala - kedd délután közölte, hogy a 33 éves Harry és a 36 esztendős Meghan Markle a London nyugati határában fekvő ősi királyi rezidencia Szent György-kápolnájában esküszik örök hűséget egymásnak. Az esküvő pontos dátumát később jelentik be.TV + Sztárok--Májusban, a windsori kastélyban lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171129-majusban-a-windsori-kastelyban-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvoje.htmlA Kensington-palota - Harry édesapja, Károly brit trónörökös londoni hivatala - kedd délután közölte, hogy a 33 éves Harry és a 36 esztendős Meghan Markle a London nyugati határában fekvő ősi királyi rezidencia Szent György-kápolnájában esküszik örök hűséget egymásnak. Az esküvő pontos dátumát később jelentik be.TV + Sztárok--Terrortámadással kapcsolatos kiképzést kap Meghan Markle http://www.life.hu/sztarok/20171128-terroristakkal-kapcsolatos-kikepzesben-vesz-reszt-meghan-markle.htmlMiután megtörtént az eljegyzés, óvintézkedésekre is gondolni kell. TV + Sztárok--Egzotikus helyen romantikázott Kefir és gyönyörű barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171128-egzotikus-helyen-romantikazott-kefir-es-baratnoje.htmlLassan 4 éve él boldog párkapcsolatban a V-Tech együttes énekese, Kefir, aki párjával nemrég egy egzotikus álomnyaraláson vett részt. TV + Sztárok--Ábel Anita elárulta, milyen a kapcsolata Tóth Verávalhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-abel-anita-elarulta-milyen-a-kapcsolata-toth-veraval.htmlÁbel Anita erős egyéniség, és megvan a saját véleménye, de Tóth Vera sem különb, most pedig összekerültek a Sztárban sztár +1 kicsiben. A műsorvezető elárulta, mi a véleménye az énekesnőről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.