Sztárok, akik rajongói pletykák miatt pereskedtek

Forrás: Jack Guez / AFP -
Marilyn Manson Taylor Swift James Woods Robin Williams Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánvaló, a legnagyobb hírességeknek bőven van pénzük hosszas pereskedésekre, hiszen lépten nyomon hírbe hozzák bizonyos dolgokkal és emberekkel, ám egy-egy ilyen eljárás annyira időigényes, hogy inkább nem törődnek a pletykákkal. Viszont szinte minden világsztár fel tud idézni legalább egy olyan pletykát, ami annyira túlment minden határon, hogy muszáj volt bíróság elé vinni a dolgot. 

Tom Cruise

Nicole Kidman és Tom Cruise Forrás: Jack Guez / AFP

Mikor Nicole Kidman és Tom Crusie elváltak, a fél világ szomorkodott, hiszen igazán szép pár voltak. Sokan próbálták kitalálni a válás okát, születtek ezzel kapcsolatban vad elméletek, ám egy homoszexuális férfi átlépett minden határt.

Chad Slater 2003-ban azt állította egy francia magazinnak, hogy ő volt Cruise szeretője, és a sztár a viszonyuk miatt szakított a gyönyörű feleségével. A sztárapuka ezt az ügyet bíróság elé vitte, és meg is nyerte.

Robin Williams

Robin Williams Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Camellia Entertainment/Evil Media Empire/Camellia Entertainment/Evil Medi

Az egykori filmsztár 2005-ben perelte be Michael Claytont, illetve a Michael Pool ügynökséget is. Clayton ugyanis telefonon ügyeskedve próbálta elhitetni különböző szervezetekkel, hogy ő Robin Williams, és a nevét felhasználva igyekezett pénzhez jutni.

A Missouri tűzoltósággal például meg is egyezett, hogy szervez a számukra egy magas összegű adománygyűjtést, ha biztosítanak a neki 2500 fontnyi költségkeretet a program megszervezéséhez, amit persze előre kért el készpénzben. A sztár természetesen megnyerte a pert.

James Woods

James Woods Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images North America / AFP

A hírés színészről az a hír terjedt a Twitteren, hogy súlyos kokainfüggő aki napi szinten fogyasztja a közsimert drogot. A pletykát egy Abe List álnéven posztoló férfi kezdte el szétszórni, és olyan sok emberhez jutott el a hír, hogy már muszáj volt foglalkozni vele.

A sztár 2015-ben pert indított ismeretlen tettes ellen, ám szép lassan a nyomozás során kiderült, hogy ki áll a történet mögött. A szabálysértő 2017 elején életét vesztette, de Woods még ennek ellenére sem hagyott fel a dologgal, azt posztolta a Twitter oldalán: "ezzel még nincs vége, a halál után is követni foglak." De szerencsére ezt a posztját azóta már törölte.

Marilyn Manson

Marilyn Manson Forrás: AFP/Jorge Uzon

A vérfagyasztó megjelenésű rocker azért perelt be egy nőt, mert a hölgy mindenkinek azt állította, hogy Manson menyasszonya. A rajongók olykor furcsa dolgokra képesek, de azért az furcsa, hogy nem is gondolkodnak közben?

Yolanda Tharpe 2013-ban olyan magazinoknak mesélte el a hazugságát, mint az E!Online, vagy a Life & Style Magazine, ennek köszönhetően pedig a hír elképesztő gyorsasággal elterjedt. Ráadásul, a nő később már azt is állította, hogy Marilyn egy rasszista neonáci, és ez volt az a pont, ahol Manson bíróság elé vitte az ügyet, és természetesen, meg is nyerte a pert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.