Valószínűleg fogságban tartják VV Fannit

eltűnt fogság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Személyi szabadság megsértésével vádolják azt a férfit, akit VV Fanni ügyében letartóztattak - írja a Blikk.

A Való Világ egykori játékosát, Fannit, eltűntként keresi a rendőség. Ügyében egy férfit már előzetes letartóztatásba helyeztek, de a rendőrség a lapnak nem adott további tájékoztatást. A lap úgy tudja, hogy a hatóságok egy német vagy osztrák BMW-t keres az ügyben.

VV Fannit valószínűleg fogságban tartják

Fanni családja szerint a lány nem önszántából távozott, imádott kutyáit is hátrahagyta. Ezt erősítik a legfrissebb fejlemények is. A rendőrség a lány édesanyját sem tájékoztatja, a nyomozás érdekeit tartják ezzel szem előtt.

"Bár bízunk a rendőrökben, ha úgy alakul, fogadunk magánnyomozót, bármit megteszünk" - mondta a lapnak VV Fanni édesanyja.

Megtalálták VV Fannit?http://www.life.hu/sztarok/20171128-megtalaltak-az-eltunt-vv-fannit.htmlAz egyik napilap arról ír, hogy megtalálták az eltűnt VV Fannit. TV + Sztárok--Letartóztattak egy férfit VV Fanni eltűnése ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-letartoztattak-egy-ferfit-vv-fanni-eltunese-ugyeben-kozolte-a-rendorseg.htmlForró nyomon lehetnek a rendőrök VV Fanni eltűnési ügyében, lapinformációk szerint egy ember már a rács mögött van, amit a rendőrség meg is erősített. Most azonban újabb részletek derültek ki. TV + Sztárok--VV Fanni állítólag Németországban lett prostituálthttp://www.life.hu/sztarok/20171127-vv-fanni-allitolag-nemetorszagban-lett-prostitualt-hirdeti-magat.htmlVV Fanni eltűnése nagy port kavart: néhány napja nagy erőkkel keresi őt a családja, akik bár tudják, hogy a fiatal lány miből él, abban biztosak, hogy önszántából nem hagyta volna itt őket. TV + Sztárok--Friss hírek az eltűnt VV Fanni ügyében elindított nyomozásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-friss-hirek-az-eltunt-vv-fanni-ugyeben-elinditott-nyomozasrol-exparja-nyilatkozott.htmlMint korábban megírtuk, napok óta elérhetetlen az egykori VV Fanni. Jelenleg a rendőrség is keresi, és egyre több információ van a birtokukban, amelyeknek csak egy része nyilvános. TV + Sztárok--DNS-mintát vettek az eltűnt VV Fanni ügyében a rendőrök http://www.life.hu/sztarok/20171125-dns-mintat-vettek-az-eltunt-vv-fanni-ugyeben.htmlVV Fanni lakásán nyomoznak reggeltől a rendőrök. Állítólag forró nyomon vannak, de a családnak sem mondanak semmit. TV + Sztárok--Nyomra bukkantak VV Fanni eltűnésével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-nyomra-bukkant-a-rendorseg-vv-fanni-eltunesevel-kapcsolatban.htmlVV Fanni eltűnésével kapcsolatban már a rendőrség is vizsgálódik és úgy fest, már nyomra is bukkantak. Állítólag a térfigyelő kamera felvételen jól látszik, hogy a lány egy másik emberrel együtt távozik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.