Végre beszélt róla: ő Radics Gigi szerelme

szerelem Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves énekesnő a Potyautas legfrissebb részében végre mesélt kicsit a szerelméről. A nevét még mindig nem tudhattuk meg, de az kiderült, hogy Gigi édesapjának egyik zenésztársáról van szó.

Az énekesnő azt is elárulta, hogyan ismerkedett meg párjával, és azt is, hogyan jelenették be Gigi szüleinek, hogy együtt vannak.

"Azért nem szeretek erről beszélni, mert a párom sem szereti, hogy erről bezsélgetek. A mostani párom először barátként járt fel hozzánk, az édesapám barátja volt, egy zenésztárs, és hát ez így kicsit nehézkes volt nekünk ebből a szempontból, hogy hogyan mondjuk el a faternak meg anyunak. Ő volt a bátrabb. Mondtam neki, hogy muszáj lesz neked indítanod, mert apám azt szereti, ha egy férfi tökös. Neki kellett odaállni és elmondani. Nyilván kellett egy kis idő, ameddig ezt feldolgozták, hogy barátból szerelem lett, de úgy érzem nagyon megszerették és befogadták a családba" - mesélte Radics Gigi Garami Gábornak.

Májusban, a windsori kastélyban lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171129-majusban-a-windsori-kastelyban-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvoje.htmlA Kensington-palota - Harry édesapja, Károly brit trónörökös londoni hivatala - kedd délután közölte, hogy a 33 éves Harry és a 36 esztendős Meghan Markle a London nyugati határában fekvő ősi királyi rezidencia Szent György-kápolnájában esküszik örök hűséget egymásnak. Az esküvő pontos dátumát később jelentik be.TV + Sztárok--Terrortámadással kapcsolatos kiképzést kap Meghan Markle http://www.life.hu/sztarok/20171128-terroristakkal-kapcsolatos-kikepzesben-vesz-reszt-meghan-markle.htmlMiután megtörtént az eljegyzés, óvintézkedésekre is gondolni kell. TV + Sztárok--Egzotikus helyen romantikázott Kefir és gyönyörű barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171128-egzotikus-helyen-romantikazott-kefir-es-baratnoje.htmlLassan 4 éve él boldog párkapcsolatban a V-Tech együttes énekese, Kefir, aki párjával nemrég egy egzotikus álomnyaraláson vett részt. TV + Sztárok--Ábel Anita elárulta, milyen a kapcsolata Tóth Verávalhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-abel-anita-elarulta-milyen-a-kapcsolata-toth-veraval.htmlÁbel Anita erős egyéniség, és megvan a saját véleménye, de Tóth Vera sem különb, most pedig összekerültek a Sztárban sztár +1 kicsiben. A műsorvezető elárulta, mi a véleménye az énekesnőről. TV + Sztárok--Újabb tárgyalása volt Pécsi Ildikónak és Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ujabb-targyalasa-volt-pecsi-ildikonak-es-partos-csillanak.htmlPécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta csatároznak, ma folytatódott a perük, melyben elvileg a művésznő unokája is tanúskodott volna, csakhogy ő nem jelent meg a tárgyaláson. TV + Sztárok--Dér Heni megbocsátotta a félrelépést: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171128-megbocsatotta-a-hutlenseget-der-heni.htmlDér Heni őszintén vallott, és elárulta: már nem úgy gondol a hűtlenségre, mint fiatalabb korában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.