Az eltűnt VV Fanni édesanyja megszólalt: nem a lányával beszéltek telefonon az újságírók

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
Novozánszki Fanni eltűnt hang VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint egy hete tűnt el a VV Fanniként ismert lány, a családja kétségbeesetten keresi. A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy egy német bordélyház oldalán tűnt fel, és sikerült is beszélni a megadott telefonszámhoz tartozó illetővel, de Fanni édesanyja leszögezte, hogy az nem a lánya hangja volt.

Novozánszki Fanni vagy, ahogy a legtöbben ismerik, VV Fanni több mint egy hete tűnt el nyomtalanul. A családja és barátai úgy gondolják viszont, hogy nem önszántából távozott, hiszen szinte mindent hátrahagyott: szeretett kutyáit, és persze a családját. Volt párja szerint Fanni soha nem tenne ilyet. A család nagy erőkkel keresi a lányt, a Bors újságírója pedig azt állította, hogy egy német bordélyház oldalán megtalálta Fannit, csak más néven. Fel is hívták a megadott telefonszámot, a hangfelvételt pedig megmutatták Fanni édesanyjának, de szerinte az nem a lánya hangja volt.

Édesanyja bízik abban, hogy megtalálják VV Fannit Forrás: Facebook/ VV Fanni

Letartóztattak egy férfit VV Fanni eltűnése ügyében

Forró nyomon lehetnek a rendőrök VV Fanni eltűnési ügyében, lapinformációk szerint egy ember már a rács mögött van, amit a rendőrség meg is erősített. Most azonban újabb részletek derültek ki. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.