Felismerhetetlen profilkép miatt zárhatnak ki a Facebookodból

Forrás: APA-PictureDesk/HELMUT FOHRINGER / APA / picturedesk.com/Helmut Fohringer -
rendszer Facebook szabály profilkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kizárhatja a Facebook a saját fiókjából azokat a felhasználókat, akiknek nem felismerhető a profilképe.

A Mirror beszámolója szerint új azonosítási rendszert vezet be a Facebook, amely során előfordulhat, hogy kizárnak a fiókunkból egészen addig, amíg egy tiszta, jól felismerhető képet nem töltünk fel magunkról. Mint írták, a közösségi oldal azért várja el felhasználóitól a minőségi fotókat, mert biztosak akarnak abban lenni, hogy tényleg az az ember áll a profil mögött, akit a kép ábrázol.

Állítólag a fotó feltöltse után a rendszer leellenőrzi, a fotó valóban megfelel-e a követelményeknek és ha nem, akkor kizárhatja a felhasználót a fiókjából. Az ilyen fajta azonosítására akkor lesz szükség, ha valaki szokatlan helyről, például a világ másik végéről próbál belépni a Facebookjába.

Szokatlan újítást vezetne be a Facebook Forrás: APA-PictureDesk/HELMUT FOHRINGER / APA / picturedesk.com/Helmut Fohringer
Gelencsér Tímea lehet Berki Krisztián új barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-gelencser-timea-szepsegkiralyno-lehet-berki-krisztian-uj-baratnoje.htmlA szingli Berki Krisztián nem tétlenkedik, úgy tűnik, máris megvan a következő kiszemeltje, ezúttal Gelencsér Tímeának udvarol. TV + SztárokOrigoNem lesz esküvő: Lola elköltözött vőlegényétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-nem-lesz-eskuvo-lola-elkoltozott-volegenyetol.htmlÚgy tűnik, mégsem lesz esküvő: Lola és párja szakítottak, és immár másodjára fújták le a lagzit. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVajna Timi szexi fehérneműben pózol az ágyban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-vajna-timi-szexi-fehernemuben-pozol-az-agyban-foto.htmlIsmét egy szexi fotót posztolt magáról Vajna Timi: ezúttal fekete bugyiban és melltartóban pózol az ágyban. TV + Sztárok--"Szerelmes lettem" - Cuki fotót posztolt Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szerelmes-lettem-cuki-fotot-posztolt-lilu.htmlTündéri fotót osztott meg követőivel Lilu, a műsorvezető egy kiskutyát tart a kezében. TV + SztárokOrigoMegmutatta 8 hónapos kislányát Som-Balogh Edina - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-megmutatta-8-honapos-kislanyat-som-balogh-edina-tunderi-foto.htmlMegmutatta 8 hónapos kislányát Som-Balogh Edina: a színésznő egy tündéri fotót osztott meg közösségi oldalán. TV + Sztárok--Helyiek állítják: megjelent Akasztón Stadler József szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-helyiek-allitjak-megjelent-akaszton-stadler-jozsef-szelleme.htmlAlig pár napja temették el Stadler Józsefet, a helyiek most állítják: Akasztón megjelent a vállalkozó szelleme. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.