Pápai Joci nem hagyta dolgozni a feleségét: videó

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
feleség munka Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fél Pápai Joci markáns véleményét a nézők elé tárni az Appra magyar! című műsorban. Arról is határozottan nyilatkozott, hogy a nőknek mikor kell visszamenniük dolgozni a szülés után: ő például sosem hagyta dolgozni a feleségét. 

Sok megosztó kérdés kerül elő az Appra magyar! című műsorban, nemrég például arról faggatta Claudia a sztárvendégeit és a közönséget, hogy egy anya szülés után mikor mehet vissza dolgozni. A sztárvendégek közül Pápai Jocinak volt a leghatározottabb véleménye a sztárvendégek közül, ő például egyáltalán nem hagyta még dolgozni a feleségét.

Pápai Joci nem engedte dolgozni a feleségét Fotó: Hirling Bálint - Origo
Shakira és Piqué nem szakítottak: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171129-megsem-szakitott-shakira-es-pique.htmlHónapok óta erről folyik a szó, de úgy tűnik ezúttal egy életre tiszta víz kerül a pohárba Shakiráék szerelmi élete kapcsán. TV + Sztárok--Szinetár Dóra kisfiával közös képet tett közzé: rengetegen kommentelnek a fotó aláhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szinetar-dora-kisfiaval-kozos-kepet-tett-kozze-rengeteg-a-komment.htmlSzinetár Dóra két hónapja adott életet harmadik gyermekének, nemrég pedig egy közös képet tett közzé Benjáminnal séta közben. A színésznő rajongói elárasztották kommentekkel a fotót, de nemcsak szép hozzászólások érkeztek. TV + Sztárok--Nem bocsátana meg unokájának Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-nem-bocsatana-meg-unokajanak-pecsi-ildiko-szineszno.htmlAhogy megírtuk, legutóbbi bírósági tárgyalásukon nem vett részt Pécsi Ildikó unokája. A színésznő állítja, egyáltalán nem bánja, hogy nem kellett találkoznia Csabával. TV + Sztárok--Nem tetszik a nézőknek, ahogy Kiss Ramóna és Puskás Peti vezeti a Celeb vagyok, ments ki innen!-thttp://www.life.hu/sztarok/20171130-nem-tetszik-a-nezoknek-ahogy-kiss-ramona-es-puskas-peti-vezeti-a-celeb-vagyok-ments-ki-innent.htmlBorzalmasnak tartják a nézők Kiss Ramóna és Puskás Peti teljesítményét a Celeb vagyok...! műsorban. Vannak, akik kulturáltabban fogalmazzák meg, hogy nézni is rossz a párost, mások kevésbé szofisztikált kommentet írnak a műsor Facebook oldalára, de az tény, hogy kevés olyan hozzászólást sem találtunk, ahol dicsérnék őket. TV + Sztárok--Szente Vajk lehet Kerényi Miklós Gábor utódja az Operettszínházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szente-vajk-lehet-kerenyi-miklos-gabor-utodja-az-operettszinhazba.htmlA Budapesti Operettszínházban tárgyalt Szente Vajk. Lapinformációk szerint ő léphet a szexuális zaklatások vádjával elbocsátott Kero helyére. TV + SztárokOrigoLakásából vihették el VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20171130-lakasabol-vihettek-el-vv-fanni.htmlMár tíz napja eltűntnek nyilvánították VV Fannit, akiről szerettei az ég világon semmit nem tudnak. Lapinformációk szerint egy németországi bordélyban tarthatják fogva, ugyanis egy német erotikus oldalon képeket találtak a lányról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.