Kerényi Miklós Gábor Operettszínház Szente Vajk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínházban tárgyalt Szente Vajk. Lapinformációk szerint ő léphet a szexuális zaklatások vádjával elbocsátott Kero helyére.

A Blikk olvasó-riportere kapta lencsevégre Szente Vajkot, a Nagymező utcai színház környékén. Azt beszélik, a művész léphet Kerényi Miklós Gábor helyére.

A napilap megkereste Szente Vajkot az ügyben, ám ő semmi konkrétumot nem árult el.

"Ez a főigazgató úr hatáskörébe tartozik (...) Csak annyit mondhatok, hogy egy kiváló minőségű társulatról van szó, amelynek minden előadását láttam. Sok barátom és kollégám játszik ott, akik közül már többekkel volt szerencsém együtt dolgozni" - mondta el. A lap Lőrinczy Györgyöt egyelőre nem érte el.

Forrás: MTVA

Autóbalesetet szenvedett Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-autobalesetet-szenvedett-fesus-nelly-szineszno.html--Liptai Claudia és vendégei a pukizásról beszéltek egy kérdés kapcsán az Appra magyar!-banhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-liptai-claudia-a-pukizasrol-beszelt-egy-kerdes-kapcsan-az-appra-magyar-ban.htmlAz Appra magyar! egyik szombati kérdése az volt, hogy a nézők szerint mikor pukizhat valaki először a párja előtt. Ennek kapcsán Claudia és a vendégek is színt vallottak. TV + SztárokOrigoParis Hilton meghízott vagy terhes: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-paris-hilton-meghizott-vagy-terhes.htmlTalálgatásokra okot adó fotót osztott meg magáról a Twitteren Paris Hilton. TV + Sztárok--Ezek voltak a legdurvább és leggyakoribb nézői X-Faktor-kritikákhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-ezek-voltak-a-legdurvabb-nezoi-x-faktor-kritikak.htmlMiért ők a mentorok? Miért ők a versenyzők? Miért nem csak magyarok jelentkezhettek? Miért ő vezeti a műsort? Ez a néhány kérdés egészen biztosan felmerült a nézők egy részében az X-Faktor adásai alatt. Most ezekből szedtünk össze néhányat a Finálé napjáról. Ezeket mind ti írtátok, kommentjeiteket változtatás nélkül közöljük. TV + SztárokOrigoMegszerezte jogosítványát Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20171126-megszerezte-jogositvanyat-weisz-fanni-meg-is-mutatta.htmlA szőke szépség rendkívül boldog. TV + Sztárok--Megtalálták VV Fannit?http://www.life.hu/sztarok/20171128-megtalaltak-az-eltunt-vv-fannit.htmlAz egyik napilap arról ír, hogy megtalálták az eltűnt VV Fannit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.