Billie Joe Armstrong Pete Wentz Tom Hardy Giorgio Armani Jared Leto biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem igazán szeretnek válaszolni a sztárok a szexualitásukat érintő kérdésekre, de azért akadnak olyanok, akik nyíltan kezelik az intim életüket is. Ezek a sztárpasik például könnyedén felvállalták, hogy ők bizony a másik kapura is játszanak, vagyis a saját nemükhöz is vonzódnak. Pedig ki gondolta volna a maszkulin Tom Hardyról, hogy volt már szexuális élményben része férfival?

Tom Hardy

Tom Hardy Forrás: AFP

Nem könnyen nyílik meg Tom Hardy, főleg, ha a szexualitásáról kérdezik. Amikor erről faggattják, mindig dühbe gurul, hiszen szerinte a színészi képességeinek semmi köze nincsen ahhoz, hogy kivel tölti az éjszakáit. Volt azonban egyetlen interjú, amelyben igen nyíltan beszélt a tapasztalatairól. Arra voltak kíváncsiak, hogy volt-e már "meleg" élménye. A kérdésre igennel válaszolt, de leszögezte, hogy befejezte már a kísérletezést.

Billie Joe Armstrong

Billie Joe Armstrong Forrás: AFP/Kaare Smith

Mindenki ismeri a Green Day együttes oszlopos tagját, de a magánélete nem nyitott könyv, bár a zenész nem riad vissza az őszinte nyilatkozatoktól. Billie Joe Armstrong egy interjúban nyíltan beszélt biszexualitásáról, bevallotta, hogy mindig is érdeklődött a saját neme iránt, de a nők sem hagyják hidegen, és szerinte ez egy csodálatos állapot.

Jared Leto

Jared Leto Forrás: AFP/Justin Tallis

Ő sem hétköznapi figura, hiszen színészként és zenészként is bizonyít, miközben a vak is látja rajta, hogy igazi művészlélek, és mint olyan, meglehetősen nyitott, a szexuális élete pedig nagyon színes. Az a hír járja ugyanis, hogy bizony Jared Leto is két kapura játszik, Jared pedig nem igazán tagadta ezeket a híreszteléseket, sőt kétértelmű megjegyzésekkel még szívesen rá is erősít.

Pete Wentz

Pete Wentz Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Kovac

A Fall Out Boy zenészéért rajonganak a lányok, ő pedig nagyon úgy tűnik, hogy mindkét nemért. Bár azt kijelentette, hogy sosem vonzotta őt az, ami az öv alatt található, de többször volt már intim élménye férfival, de nem mostanában. Pete Wentz lázadó énjével magyarázta a kísérletezéseit, és elárulta, hogy soha nem ment a csóknál tovább.

Giorgio Armani

Giorgio Armani Forrás: AFP/Bertrand Guay

Giorgio Aramni az egyik legsikeresebb divattervező, márkája még ma is a legkeresettebb az egész világon. Hatalmas vagyonra és hírnévre tett szert, és bár magánéletét mindig óvta, nemrég világossá tette, hogy a férfiak és a nők iránt is érez vonzalmat. „Voltak nők az életemben és néha férfiak is. Ehhez a munkához muszáj nyitottnak lenni" – mondta a divatguru.

Nótár Mary visszatért oda, ahol elvileg fogva tartottákhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-notar-mary-visszatert-od-ahol-elvileg-fogva-tartottak.htmlNótár Mary és volt menedzsere között nem rendeződött még a viszony, jogi úton próbálják bizonyítani saját igazukat. Az énekesnő továbbra is azt állítja, hogy megráncigálták és fogva tartották, a menedzsere ezt tagadja és ő is perel. TV + Sztárok--Koncz Zsuzsa őszintén vallott hányattatott gyermekkorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-koncz-zsuzsa-enekesno-oszinten-vallott-hanyattatott-gyermekkorarol.htmlHányattatott gyermekkoráról vallott, Koncz Zsuzsa. Az énekesnő elárulta, igen nehéz körülmények között nőtt fel. TV + Sztárok--Az Appra magyar!-ban kiderült, akarják-e Majka számait hallani az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-az-appra-magyarban-kiderult-akarjak-e-majka-szamait-hallani-az-emberek.htmlMajka állítása szerint a számait a nagy rádiók jelentős része mellőzi, egyesek arra hivatkoznak, hogy azért, mert nincs igény a dalaira. Az Appra magyar!-ban azonban kiderült, hogy mit is akarnak az emberek, erről kérdezték ugyanis a nézőket a műsorban. TV + SztárokOrigoMegnősül Fucsovics Márton, mesebeli helyen kérte meg barátnője kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20171201-megnosul-fucsovics-marton-mesebeli-helyen-kerte-meg-baratnoje-kezet.htmlIgen sikeres évet tudhat maga mögött a jóképű magyar teniszező, Fucsovics Márton, aki az esztendő megkoronázásaként most a barátnője kezét is megkérte. TV + Sztárok--Kabát Peti menyasszonya reagált a pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kabat-peti-menyasszonya-adrienne-reagalt-a-pletykakra.htmlA szereplőtársaknak és a nézőknek is feltűnt a dzsungelben, hogy alakul valami Kabát Péter és Survivor Claudia között. A focista menyasszonya, Adrienne most kissé bosszankodva üzent a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőinek. TV + Sztárok--Radics Gigi legrosszabb álmáról vallott: lovas kocsin ülve kergetikhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-radics-gigi-legrosszabb-almarol-vallott-lovas-kocsin-ulve-kergetik.htmlRadics Gigi idén is a színpadon tölti a karácsonyt, hiszen szerepel az Álomutzó című mesemusicalben. Ennek apropóján faggatták az énekesnőt a legnagyobb vágyáról, és a legrosszabb álmáról is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.