Koncz Zsuzsa őszintén vallott hányattatott gyermekkoráról

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
Koncz Zsuzsa gyermekkor szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hányattatott gyermekkoráról vallott, Koncz Zsuzsa. Az énekesnő elárulta, igen nehéz körülmények között nőtt fel.

Koncz Zsuzsa ezúttal a Best magazinnak mesélt gyermekkoráról. Akárcsak Törőcsik Mari, ő is a Heves megyei Pélyen született, és egy viszonylag szegény családban nőtt fel.

„Apám kántortanító volt egy falusi iskolában, nem gondolom, hogy ez jól fizető állás lett volna. Egy vályogtéglából épült házba születtem. Anyu a nővérképzőbe járt Egerbe, a sok vonatozás miatt nem volt ideje, ezért elküldtek Budapestre a drága nagymamimhoz, aki nagyjából tízéves koromig nevelt" – nyilatkozta a lapnak a 71 esztendős énekesnő, majd hozzátette, 17 évesen költözött először olyan lakásba, ahol volt fürdőszoba.

Mint mondja, nem bánja, hogy így történt, túlélte és a mai napig jó szívvel emlékszik vissza arra az időszakra.

Koncz Zsuzsa gyermekkoráról vallott Forrás: MTI/Honéczy Barnabás
Kabát Peti menyasszonya reagált a pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kabat-peti-menyasszonya-adrienne-reagalt-a-pletykakra.htmlA szereplőtársaknak és a nézőknek is feltűnt a dzsungelben, hogy alakul valami Kabát Péter és Survivor Claudia között. A focista menyasszonya, Adrienne most kissé bosszankodva üzent a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőinek. TV + Sztárok--Fegyvertartási engedélyt kapott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-fegyvertartasi-engedelyt-szerzett-berki-krisztian.htmlImmár fegyvert is hordhat magánál Berki Krisztián, a műsorvezető ugyanis engedélyt szerzett önvédelmi lőfegyver tartására. TV + SztárokOrigoCicciolina és a ló: a 66 éves díva elárulta, mi történt azon a forgatásonhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-cicciolina-es-a-lo-a-66-eves-diva-elarulta-mi-tortent-azon-a-forgatason.htmlCicciolina tegnap tiszta vizet öntött a pohárba a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ahol elárulta, milyen kapcsolatba került annak idején azzal a bizonyos lóval... TV + Sztárok--Műteni kell Kulcsár Edinát, újabb csomót találtak a mellébenhttp://www.life.hu/drlife/20171201-muteni-kell-kulcsar-edinat-ujabb-csomot-talaltak-a-melleben.htmlEgy fotózás során újabb csomót talált a mellében Kulcsár Edina, úgy tűnik, nem halogathatja tovább a műtétet. Dr. LifeOrigoTóth Vera: férfiakat meghazudtoló izomtömeg van rajtamhttp://www.life.hu/drlife/20171130-toth-vera-ferfiakat-meghazudtolo-izomtomeg-van-rajtam.htmlÚjra kés alá feküdt Tóth Vera: az énekesnőn fogyása miatt korrekciós műtétet kellett végrehajtani. Dr. Life--Gelencsér Tímea lehet Berki Krisztián új barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-gelencser-timea-szepsegkiralyno-lehet-berki-krisztian-uj-baratnoje.htmlA szingli Berki Krisztián nem tétlenkedik, úgy tűnik, máris megvan a következő kiszemeltje, ezúttal Gelencsér Tímeának udvarol. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.