"Nem szégyellem bevallani" Erre tanítja Schobert Norbi a gyerekeit

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
gyermeknevelés Rubint Réka család Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeknevelési szokásairól mesélt Schobert Norbi. A fitneszguru elárulta, mikor kaphatnak pénzt a gyermekei, hogyan bünteti meg őket, ha a szükséges és mit gondol a gazdagságról.

Schobert Norbi a Best magazinnak mesélt őszintén arról, hogyan is zajlik náluk a gyermekek nevelése. Mint mondja, ezt a feleségére, Rékára bízza, ő csak nagyon ritkán szól bele. Nem szereti az agresszivitást, ugyanakkor úgy érzi, ha már nem segít a szép szó, szükség lehet egy fenékre csapásra. De csakis egyre, mert szerinte kettő már verésnek számít, ezt pedig senki nem érdemli meg.

„Én azt sem szégyellem bevallani, hogy bizony a mi családunkban is előfordult már, hogy a fenekükre csaptam, de nagyon indokolt esetben" – mesélte Schobert Norbi a lapnak.

A Schobert család: Schobert Norbi, Lara, Norbika, Zalán és Rubint Réka Forrás: Instagram/rekarubint

Nem rejtette véka alá véleményét a gazdagságról sem, állítja, a pénz nem jelent boldogságot, de jól tudja, hogy jelentősen megkönnyíti az életet. Erre neveli a gyermekeit is.

„Megmutatom nekik, hogy a jólétért sokat kell tenni. A mi családunkban a zsebpénz nem alanyi jogon jár, alaposan meg kell dolgozniuk érte, és amennyiben nincs elvégezve a feladat, akkor a pénz is elmarad" – mondta.

Koncz Zsuzsa őszintén vallott hányattatott gyermekkorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-koncz-zsuzsa-enekesno-oszinten-vallott-hanyattatott-gyermekkorarol.htmlHányattatott gyermekkoráról vallott, Koncz Zsuzsa. Az énekesnő elárulta, igen nehéz körülmények között nőtt fel. TV + Sztárok--Megnősül Fucsovics Márton, mesebeli helyen kérte meg barátnője kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20171201-megnosul-fucsovics-marton-mesebeli-helyen-kerte-meg-baratnoje-kezet.htmlIgen sikeres évet tudhat maga mögött a jóképű magyar teniszező, Fucsovics Márton, aki az esztendő megkoronázásaként most a barátnője kezét is megkérte. TV + Sztárok--Kabát Peti menyasszonya reagált a pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kabat-peti-menyasszonya-adrienne-reagalt-a-pletykakra.htmlA szereplőtársaknak és a nézőknek is feltűnt a dzsungelben, hogy alakul valami Kabát Péter és Survivor Claudia között. A focista menyasszonya, Adrienne most kissé bosszankodva üzent a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőinek. TV + Sztárok--Cicciolina és a ló: a 66 éves díva elárulta, mi történt azon a forgatásonhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-cicciolina-es-a-lo-a-66-eves-diva-elarulta-mi-tortent-azon-a-forgatason.htmlCicciolina tegnap tiszta vizet öntött a pohárba a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ahol elárulta, milyen kapcsolatba került annak idején azzal a bizonyos lóval... TV + Sztárok--Fegyvertartási engedélyt kapott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-fegyvertartasi-engedelyt-szerzett-berki-krisztian.htmlImmár fegyvert is hordhat magánál Berki Krisztián, a műsorvezető ugyanis engedélyt szerzett önvédelmi lőfegyver tartására. TV + SztárokOrigoMűteni kell Kulcsár Edinát, újabb csomót találtak a mellébenhttp://www.life.hu/drlife/20171201-muteni-kell-kulcsar-edinat-ujabb-csomot-talaltak-a-melleben.htmlEgy fotózás során újabb csomót talált a mellében Kulcsár Edina, úgy tűnik, nem halogathatja tovább a műtétet. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.