Nótár Mary visszatért oda, ahol elvileg fogva tartották

Forrás: Instagram Nótár Mary -
helyszínelés Nótár Mary menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary és volt menedzsere között nem rendeződött még a viszony, jogi úton próbálják bizonyítani saját igazukat. Az énekesnő továbbra is azt állítja, hogy megráncigálták és fogva tartották, a menedzsere ezt tagadja és ő is perel.

Nótár Mary és menedzsere között nagyon elmérgesedett a viszony, jogi úton próbálják mindketten bebizonyítani az igazukat. Az énekesnő azt állítja, hogy anyagi károkat okozott neki Lakatos Róbert, valamint azt, hogy a volt menedzsere bezárta őt a lakásukba. Nemrég visszatért arra a helyre, ahol elvileg fogva tartották.

Nótár Mary visszatért oda, ahol elvileg fogva tartották Forrás: Instagram Nótár Mary

Borzasztó érzés volt bemenni megint abba a házba, ahonnan engem nem engedtek ki,

Borsnak"Alapos a gyanú Lakatos Róbert, a felesége és középső fia ügyében. Az ügyészség fogja értékelni a bizonyítékokat, és amennyiben további bizonyítási eljárás szükséges, akkor azt ők fogják elrendelni"A volt menedzser azonban másként véli

Az Appra magyar!-ban kiderült, akarják-e Majka számait hallani az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-az-appra-magyarban-kiderult-akarjak-e-majka-szamait-hallani-az-emberek.htmlMajka állítása szerint a számait a nagy rádiók jelentős része mellőzi, egyesek arra hivatkoznak, hogy azért, mert nincs igény a dalaira. Az Appra magyar!-ban azonban kiderült, hogy mit is akarnak az emberek, erről kérdezték ugyanis a nézőket a műsorban. TV + SztárokOrigoMegnősül Fucsovics Márton, mesebeli helyen kérte meg barátnője kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20171201-megnosul-fucsovics-marton-mesebeli-helyen-kerte-meg-baratnoje-kezet.htmlIgen sikeres évet tudhat maga mögött a jóképű magyar teniszező, Fucsovics Márton, aki az esztendő megkoronázásaként most a barátnője kezét is megkérte.TV + Sztárok--Radics Gigi legrosszabb álmáról vallott: lovas kocsin ülve kergetikhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-radics-gigi-legrosszabb-almarol-vallott-lovas-kocsin-ulve-kergetik.htmlRadics Gigi idén is a színpadon tölti a karácsonyt, hiszen szerepel az Álomutzó című mesemusicalben. Ennek apropóján faggatták az énekesnőt a legnagyobb vágyáról, és a legrosszabb álmáról is. TV + SztárokOrigoFegyvertartási engedélyt kapott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-fegyvertartasi-engedelyt-szerzett-berki-krisztian.htmlImmár fegyvert is hordhat magánál Berki Krisztián, a műsorvezető ugyanis engedélyt szerzett önvédelmi lőfegyver tartására. TV + SztárokOrigoGálvölgyi János szerint nem volt korrekt az, ahogy a Heti hetest befejezték: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-galvolgyi-janos-szerint-nem-volt-korrekt-az-ahogy-a-heti-hetest-befejeztek.html17 és fél évig volt vasárnaponként Heti hetes, majd szinte egy csapásra megszűnt az adás. Gálvölgyi János szerint nem volt korrekt az, ahogy lezárták, de jó szívvel emlékszik vissza a műsorra. TV + SztárokOrigoKoncz Zsuzsa őszintén vallott hányattatott gyermekkorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-koncz-zsuzsa-enekesno-oszinten-vallott-hanyattatott-gyermekkorarol.htmlHányattatott gyermekkoráról vallott, Koncz Zsuzsa. Az énekesnő elárulta, igen nehéz körülmények között nőtt fel.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.