Nagy Réka fotó szerelem Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal széspég megosztotta a követőivel a boldogságát: ő az a férfi, aki elrabolta a szívét. 

Ahogy azt már megírtuk, Király Viktor és Nagy Réka idén év elején szakítottak. Viktor akkor azt mondta, nincs különösebb indok a szétválás hátterében, egyszerűen csak külön utakon járnak. Ettől függetlenül nagyon szereti és kedveli Rékát.

A híres előadó azóta már túltette magát a múlton, sőt újra rátalált a szerelem, és már meg is mutatta az új barátnőjét: Anitával egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg még a nyár végén. Azóta is nagyon boldogok együtt, amiről több közös fotó is tanúskodik.

Szerencsére idő közben Réka szívét is elrabolták. A gyönyörű modell a közösségi oldalán mutatta meg új kedvesét, akivel egy romantikus, karácsonyi hangulatú fotót posztoltak. A szexi sztár majd kicsattan a boldogságtól, aminek a rajongói is nagyon örülnek.

❤️ @arpad.mihaly

Reika Nagy (@reikanagy) által megosztott bejegyzés,

Megmutatta új szerelmét a magyar szépségkirálynő: fotó!

Júliusban zárta le két éves kapcsolatát Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary, de nem volt sokáig egyedül. A 22 éves színésznő és szépségkirálynő szívét egy sportoló hódította meg, aki nem más, mint a 30 éves focista, Völgyi Dániel. A szerelmesek már közös fotót is posztoltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.