Vajna Timi fotózás Palácsik Lilla foglalkozás babafotózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mivel foglalkozik Vajna Timi csinos húga, Palácsik Lilla. 

A követői rengeteg elismerő kommenttel halmozták el a fiatal lányt, akinek vélhetőleg nagy önbizalmat ad a pozitív visszacsatolás. Nem mintha egyébként Lillának oka lenne az önbizalomhiányra, hiszen legalább olyan elragadó, mint a testvére, Vajna Timi.

Lilla fotói között látni egy-két olyan gyöngyszemet is, amelyen együtt szerepelnek, és nem is olyan könnyű eldönteni, hogy vajon melyikőjüknek áll jobban a bikini? De talán két dudás is megfér egy csárdában, főleg ha ilyen jó kapcsolatot ápolnak egymással, mint Lilla és Timi.

Vajna Timi tetkója: fotó

Vajna Timi merész kivágású fürfőruhájában jól látszik aprócska tetoválása. Bár láttuk már néhányszor, hogy Vajna Timin tetoválás szerepel, de azt eddig nem tudtuk, mi van ráírva. Most azonban ez is kiderült: a karma szót varratta magára. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.