Összeverekedtek az Oltári csajokban: videó!

sorozat verekedés videó Oltári csajok (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlen, hogy a sorozat a szerelem, a családi kapcsolatok és a szex köré építette a botrányt, hiszen egy ember életében ezek a legfontosabb dolgok. 

Elképesztően fájdalmas lehet rádöbbenni, hogy a szerelmünk pont a saját testvérünkkel csalt meg minket. Az ember bele sem akar gondolni, hogy milyen érzés az, mikor a legbizalmasabb kapcsolatai szúrják hátba.

Pontosan ez történt az Oltári csajokban, így most kicsit közelebbről is átélhetjük ezt a roppant kínos helyzetet. Ugyanis Hajnal rádöbbent, hogy Angéla és Márk lefeküdtek egymással, a dühét pedig érthetően nem tudta magában tartani.

A két színésznő döbbenetes alakításának révén a veszekedés és az összeverekedés is hitelesre sikeredett. Kész csoda, hogy nem lett komolyabb bajuk, hiszen a felvételt nézve valóban vérre menő harcot vívtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.