Ruhák és bőröndök is eltűntek VV Fanni lakásából

Forrás: beszamolok.com -
eltűnés VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint több olyan dolog tűnt el a fiatal lány lakásából, amely arra utal, nem ő pakolt be magának.

"Eltűnt a lakásából több ruha és két bőrönd is, de nem olyanok, amiket Fanni magával vitt volna, ha önként megy el. Nem vitt parfümöt például, pedig többet is be szokott csomagolni az utazásaihoz. Emellett semmi értékes vagy személyes nem tűnt el" – mesélte a Blikknek az informátora.

Forrás: beszamolok.com

"Nagyon nehéz, aggódom Fanni miatt. Csak jöjjön haza. Addig se nappalom, se éjszakám, dolgozni bejárok az óvodába, legalább arra a pár órára egy kicsit tudok másra is gondolni. Van még egy fiam meg egy lányom, miattuk is tartanom kell magamat" - nyilatkozta Fanni édesanyja.

Mély kútba zárják Alexát a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-mely-kutba-zarjak-alexat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen csütörtök esti adásában Alexa durva bátorságpróbán esik át. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-autobalesetet-szenvedett-fesus-nelly-szineszno.html--Egyre büdösebbek a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20171130-egyre-budosebbek-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploi.htmlNapok óta nem mosakodott, és alsónadrágot, bugyit sem cserélt a Celeb vagyok, ments ki innen! néhány szereplője. Többen arra hivatkoznak, hogy hideg a víz. TV + Sztárok--Megtalálták VV Fannit?http://www.life.hu/sztarok/20171128-megtalaltak-az-eltunt-vv-fannit.htmlAz egyik napilap arról ír, hogy megtalálták az eltűnt VV Fannit. TV + Sztárok--Elfogultsággal vádolják a nézők Tóth Verát http://www.life.hu/sztarok/20171128-elfogultsaggal-vadoljak-a-nezok-toth-verat-a-sztarban-sztar-1-kicsi-musorban.htmlAz internetezők egy része úgy véli, Tóth Vera elfogult a Sztárban Sztár+1 kicsi műsorban Tóth Gabival, aki párjával ezért nyerte meg az első adást. TV + Sztárok--Nem bocsátana meg unokájának Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-nem-bocsatana-meg-unokajanak-pecsi-ildiko-szineszno.htmlAhogy megírtuk, legutóbbi bírósági tárgyalásukon nem vett részt Pécsi Ildikó unokája. A színésznő állítja, egyáltalán nem bánja, hogy nem kellett találkoznia Csabával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.