Sipos Tomi helyett testvére, Sipos Peti ugrott be az Appra magyar! műsorba

Forrás: http://sajtoszoba.tv -
Liptai Claudia Appra magyar! Sipos Tamás Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Appra magyar! péntek esti műsorában egyéb elfoglaltsága miatt Sipos Tomi helyett testvére, Sipos Peti szerepelt. 

Claudia elmondta a nézőknek, hogy a zenész fellépése miatt nem tudott eljönni a stúdióba, de előtte így konferálta fel: "Aki nem tudta elviselni, hogy mindig testvére szerepel a tévében".

"Tomi Debrecenben van színpadon" - tette hozzá Peti.

Sipos Peti Forrás: http://sajtoszoba.tv

Istenes Bence védelmébe vette Kiss Ramónáthttp://www.life.hu/sztarok/20171202-istenes-bence-vedelmebe-vette-kiss-ramonat-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAhogy írtunk is róla, kemény kritikát fogalmaznak meg a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői a műsorvezető-párosról, Kiss Ramónáról és Puskás Petről. Istenes Bence a védelmébe vette őket. TV + SztárokOrigoNagyon hideg lesz a decemberhttp://www.life.hu/news/20171202-nagyon-hideg-lesz-a-december-2017-ben-idojaras.htmlA szokásosnál jóval hidegebb lehet az idei december egész Európában, így Magyarországon is.News--Vallási közösséghez csatlakozna Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-vallasi-kozosseghez-csatlakozna-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya.htmlAz egyik vallási mozgalom rendezvényén járt Gáspár Evelin. Az egyetemisták által alapított szerveződés mély hatást gyakorolt Győző lányára, állítja, még őt is meglepte, amit átélt. TV + SztárokOrigoEgyre büdösebbek a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20171130-egyre-budosebbek-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploi.htmlNapok óta nem mosakodott, és alsónadrágot, bugyit sem cserélt a Celeb vagyok, ments ki innen! néhány szereplője. Többen arra hivatkoznak, hogy hideg a víz. TV + Sztárok--Mély kútba zárják Alexát a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-mely-kutba-zarjak-alexat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen csütörtök esti adásában Alexa durva bátorságpróbán esik át. TV + SztárokOrigoBrazil specialista kezeli majd az X-Faktor-győztes Riccóthttp://www.life.hu/drlife/20171128-brazil-specialista-kezeli-majd-az-x-faktor-gyoztes-riccot.htmlA 2009-ben autóbalesetben lebénult szlovák származású Ricco Claudiával közös 20 millió forintos X-Faktor nyereménye nagy részét a gyógyulására szeretné fordítani. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.