Köllő Babett a luxus előtti életéről mesélt: videó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Köllő Babett Celeb vagyok ments ki innen Feleségek luxuskivitelben RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo arról faggatta Luxus Babettet, hogyan élt azelőtt, hogy belecsöppent a fényűzésbe.

Luxus Babett elárulta, hogy mielőtt megismerte férjét, ő is teljesen átlagos életet élt, sőt amikor felköltözött Pestre, akkor bizony nála is volt olyan, hogy hónap végére elfogyott a pénze és csak zsemlét evett párizsival. Egy panelban lakott akkori szerelmével. Állítása szerint ugyan olyan boldog volt akkor is, mint most.

Liptai Claudia ünnepi fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20171203-liptai-claudia-unnepi-fotot-posztolt-foto.htmlMa van Advent első vasárnapja, így nem is csoda, ha hírességeink is ünnepi hangulatú fotókat posztolnak. Így tett Liptai Caludia is.Dekor--ÉNB Alexa rosszalkodni akar a dzsungelben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-enb-alexa-rosszalkodni-akar-a-dzsungelben-video.htmlÉNB Alexa nagyon unja, hogy a dzsungelben mindenki szeret mindekit és semmi izgalmas nem történik. Ezért elhatározta, hogy egy kicsit felkavarja majd az állóvizet. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és családja ellátogatott az igazi Mikuláshoz: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-ordog-nora-es-csaladja-ellatogatott-az-igazi-mikulashoz-foto.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál elvitték csemetéiket az igazi Mikuláshoz.TV + SztárokOrigoÍgy néznek majd ki Meghan Markle és Harry herceg gyerekei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-igy-neznek-majd-ki-meghan-markle-es-harry-herceg-gyerekei-foto.htmlMeghan Markle és Harry herceg eljegyzése óta a fél világ róluk beszél. Ezúttal egy program segítségével azt is megnézték, milyenek lesznek majd a gyerekeik. TV + Sztárok--Pintér Tenya belezúgott Tóth Andiba: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-pinter-tenya-belezugott-toth-andiba-video.htmlPintér Tibor egyre jobban odavan Tóth Andiért, a 19 éves énekesnőért. Ezúttal meredező mellbimbóira indult be.TV + SztárokOrigoMa van Tilla születésnapja - így köszöntötte családja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171203-ma-van-tilla-szuletesnapja-igy-koszontotte-csaladja-foto.htmlMa van Tilla születésnapja és ebből az alkalomból ágyban köszöntötte őt családja.CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.