György herceg melegségéért imádkoznak: egy lelkész biztatja erre a híveit

Forrás: AFP/Richard Pohle -
meleg Anglia ima lelkész György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György herceg még csak 4 éves, de már most sokakat foglalkoztat, hogy milyen felnőtt lesz belőle, és hogy melyik nemhez fog vonzódni, ugyanis néhány hónapja melegnek kiáltották ki a herceget, ami érthető módon mindenkit felháborított, de ami most történik, az még ennél is rosszabb. Egy lelkész arra bíztatja híveit, hogy György herceg melegségéért imádkozzanak.

Sokak legnagyobb felháborodására folytatódik az a téma, ami György herceg beállítottságát taglalja. Az emberek már akkor is megbotránkoztak – teljesen jogosan -, amikor melegnek kiáltották ki a gyereket, hiszen a herceg még csak 4 éves! A téma azonban nem csitul, ezúttal egy lelkész váltott ki felháborodást, ugyanis arra bíztatja a híveit, hogy imádkozzanak György melegségéért.

Úgy hiszik, György herceg változtatja nemajd meg az egyház hozzáállását az egynemű házassághoz Forrás: AFP/Richard Pohle

Mr. Holdsworth saját blogján tette közzé a felhívást, mert úgy gondolja, hogy ez segítene az egynemű házasságokat elfogadhatóvá tenni az egyház számára.

Azt írta a híveinek, hogy imádkozzanak azért, ha György herceg felnő, egy fiatal férfi mellett találja meg a szerelmet.

Egy királyi esküvő rendkívül könnyen rendezné a dolgokat" – írta a lelkész, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot.

Fájdalmas vallomás: 15 éve vágyik gyerekre Dombóvári Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-fajdalmas-vallomas-15-eve-vagyik-gyerekre-dombovari-istvan.htmlDombóvári István jövőre tölti be 40. életévét, karrierje szárnyal, könyvet ír, fellépésről fellépésre jár, élete azonban mégsem teljes, ugyanis egyelőre nincs gyermeke. A humorista most erről a fájdalmas témáról nyilatkozott. TV + Sztárok--Szexi mikulásruhában mutogatja mellét VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20171204-szexi-mikulasruhaban-mutogatja-mellet-vv-mici-dudas-noemi.htmlVV Mici bizonyította, hogy továbbra sem szégyellős: szexi mikulásruhában mutatta meg óriási dekoltázsát. TV + Sztárok--Nem biztos, hogy lehet királyné Kamillából: nem fogadják el őthttp://www.life.hu/sztarok/20171204-nem-biztos-hogy-lehet-kiralyne-kamillabol-nem-fogadjak-el-ot.htmlHamarosan elérkezik Károly ideje, hiszen II. Erzsébet után ő következik a trónon. Ez pedig azt jelentené, hogy Kamilla lesz majd a királyné, de nem biztos, hogy ez be is következik. Sokan nem szeretnék! TV + Sztárok--Molnár Anikó látó segítségét kérte, hogy édesapja átkeljen a túlvilágrahttp://www.life.hu/sztarok/20171204-molnar-aniko-lato-segitseget-kerte-hogy-edesapja-atkeljen-a-tulvilagra.htmlMolnár Anikó édesapja szeptember elején távozott az élők sorából, a Nagy Ő egyből a segítségére sietett, hogy át tudjon kelni a túlvilágra. TV + SztárokOrigo15 évvel fiatalabb fiúval kapták rajta Kovács Patríciát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-15-evvel-fiatalabb-fiuval-kaptak-rajta-kovacs-patriciat-video.htmlHétvégén indult a TV2 új sorozata, a Korhatáros szerelem, amely egyik legemlékezetesebb jelenete kétségtelenül Kovács Patrícia kudarcba fulladt egyéjszakás kalandja volt. TV + SztárokOrigoNem is gondolnád, mihez van tehetsége Charlotte hercegnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-nem-is-gondolnad-mihez-van-tehetsege-charlotte-hercegnonek.htmlMég 3 esztendős sincs, máris kiderült, mihez van tehetsége a kis Charlotte hercegnőnek: állítólag nagyon ügyesen teniszezik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.