Kiss Ramónának hiányzik a szerelme: nagyon távol kerültek egymástól

Forrás: Instagram/Kiss Ramóna -
Lékai Máté Celeb vagyok, ments ki innen! Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramónának műsorvezetőként rengeteg a dolga, jelenleg éppen Dél-Afrikában vezeti a Celeb vagyok, ment ki innen!-t. Így viszont a családjától és a párjától is távol van, ami nagyon nem könnyű.

Kiss Ramóna boldog lehet, hiszen a munkája és a magánélete is rendben van. A Barátok közt Szentmihályi Zsófijából műsorvezető lett, és ráadásul már menyasszony is, hiszen Lékai Máté már el is jegyezte őt. Teljes a boldogság így Rami életében, de azért vannak nehézségek, hiszen jelenleg munkája miatt 10 ezer kilométerre van kedvesétől, ami egyáltalán nem könnyű.

Kiss Ramónának honvágya van Forrás: Instagram/Kiss Ramóna

Nem tetszik a nézőknek, ahogy Kiss Ramóna és Puskás Peti vezeti a Celeb vagyok, ments ki innen!-t


Borzalmasnak tartják a nézők Kiss Ramóna és Puskás Peti teljesítményét a Celeb vagyok...! műsorban. Vannak, akik kulturáltabban fogalmazzák meg, hogy nézni is rossz a párost, mások kevésbé szofisztikált kommentet írnak a műsor Facebook oldalára, de az tény, hogy kevés olyan hozzászólást sem találtunk, ahol dicsérnék őket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.