Szakítása után egy nappal ismerte meg szerelmét Temesvári Andrea

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szerelem tenisz Temesvári Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akárhogyan ismerkedett meg Temesvári Andrea a férjével: a teniszező elmesélte, a szakítása utáni másnapon azonnal szerelme esett.

Temesvári Andrea a FEM3-on Kulcsár Edinának mesélte el, hogyan is ismerkedett meg férjével, dr. Visontai Csongorral. Mint mondja, szerelem volt első látásra, ami pont akkor történt, amikor egyáltalán nem számított rá.

„Pont előző nap szakítottam egy 5 éves kapcsolattal és mondtam anyukámnak, hogy egy darabig nem szeretnék férfire ránézni. És másnap mentem egy teniszrendezvényre, nem vicc, beléptem az ajtón, ránéztem... és mintha elszállt volna az, amit előző nap mondtam az anyukámnak. Akkor én még nem tudtam, hogy ő teniszezik. Ő tudta, ki vagyok, de nem is mert közeledni, csak nagyon kedves volt, és azt láttam, hogy nagyon figyel." - mesélte a műsorban az 51 éves egykori sportoló, akinek azóta három gyermeke született férjétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.