Élő adásban szólt be Berki Krisztián Megyeri Csillának

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
párkacsolat Ázsia Expressz Megyeri Csilla Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla és párja, Zsolti a FEM3 Café vendégei voltak, ahol Berki Krisztián faggatta őket. A műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét és beszólt kolléganőjének.

Berki Krisztián ázsiai kalandjairól kérdezte a párt, majd hamar átterelődött a szó a szerelmesek kapcsolatára, kiderült például, hogy mit szeretnek egymásban és hogyan töltik a karácsonyt. De hogy ne legyen ennyire jó hangulatú a beszélgetés, arról a műsorvezető gondoskodott: rápirított Megyeri Csillára, aki szerinte csak féltékenykedik, de nem értékeli eléggé Zsoltit.

„Én Zsoltin kívül nem találkoztam olyan férfival, aki a barátnőjéért, leendő feleségéért, leendő gyermeke anyjáért ennyi mindent megtenne önzetlenül. És az élete nagy részét annak rendeli alá, hogy téged boldognak lásson." – mondta Berki Krisztián Megyeri Csillának, majd a szurkálódást a beszélgetés további részében sem hagyta abba: „Én azt érzem, hogy Zsolti rólatok beszél, te pedig nagyon sok esetben csak magadról. Én azt kívánom, hogy a Jézuska azt hozza nektek, hogy ezen változtassatok és legyetek egyek a te fejedben is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.