Ezért nem szerepel Kiszel Tünde naptárában Donatella: videó!

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde -
fotók Kiszel Tünde naptár Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde 2018-as naptára elkészült, erről mesélt nemrég a Mokkában. Illetve arról is, hogy Donatellát már miért nem láthatjuk a képeken. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, nemrég elkészült Kiszel Tünde 2018-as naptára, amely ismételten hatalmas sikert aratott és arat most is a rajongók körében. A híresség a Mokka vendégeként elmesélte, hogy a fotókat egy csárdában készítették Szigetszentmártonon.

Kiszel Tünde az új naptárról mesélt Forrás: Instagram/Kiszel Tünde

Arról is szó esett, hogy bemutatót és dedikálóestet rendezett a születésnapjával egybekötve, ahol számos híresség is tiszteletét tette. A műsorvezetők kérdésére Tünde azt is elmesélte, hogy miért nem láthatjuk Donatellát a legfrissebb naptárban sem:

"Igen, ő már az ideiben és a jövő éviben sem szerepel. 15 évig szerepelt, minden évben benne volt a naptárban, most úgy gondoltuk, hogy egy korszak lezárult, és ez már nem az ő útja." - mondta a szőke híresség, de szerencsére nem kell nélkülöznünk a gyönyörű Donatellát, hiszen szelfiket rendszeresen készít a követőinek. Illetve, ahogy arról már írtunk is, belevágott a modell szakmába, és egyre nagyobb sikereket arat.

Így búcsúzik egykori villatársa, Maci VV Fannitól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-igy-bucsuzik-egykori-villatarsa-maci-vv-fannitol.htmlBár a rendőrség hivatalosan még nem mondta ki, VV Fanni meghalt, az édesanyja megerősítette a sajnálatos érteüléseket. Volt villatársa, a Maciként ismert Zsolt megható videóban búcsúzott el tőle. TV + SztárokOrigoTündéri: 6 hónapos kislányával fotózták Bárdosi Ildikót - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-tunderi-6-honapos-kislanyaval-fotoztak-bardosi-ildikot-foto.htmlImmár hat hónapos Bárdosi Sándor és Ildikó kisebbik gyermeke, Maja, akit az édesanyja most meg is mutatott a nagyvilágnak. TV + Sztárok--Nagy a boldogság: megszületett az Agymenők sztárjának gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20171205-nagy-a-boldogsag-megszuletett-az-agymenok-sztarjanak-gyermeke.htmlMegszületett az Agymenők szőke sztárjának, Melissa Rauchnak az első gyermeke. A kislány a Sadie nevet kapta. TV + Sztárok--Komoly büntetés várhat Alekoszra és lövöldöző barátnőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20171205-komoly-buntetes-varhat-alekoszra-es-baratnojere.htmlAlekosz barátnője egy buliban pisztollyal lövöldözött, az esetről pedig videó is készült. Az egykori villalakó szerint nincs ebben semmi kivetnivaló, ám valószínűleg a párnak felelnie kell majd a tettéért. TV + SztárokOrigoÉdesapjának mesélt először Ördög Nóra terhességéről Nánási Pál http://www.life.hu/sztarok/20171205-nanasi-pal-az-edesapjanak-meselt-eloszor-nori-terhessegerol.htmlTatár Csilla és a kisfia Nánási Pál stúdiójában vendégeskedtek, ahol 34 különleges kérdést tettek fel az ismert fotósnak. Pali pedig igyekezett legjobb tudása szerint válaszolni. TV + Sztárok--Meghan Markle-t megszégyenítték egy televíziós show-banhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-meghan-markle-t-megszegyenittek-egy-televizios-show-ban.htmlMeghan Markle-nek ma már szinte semmiért nem kell aggódnia, de volt idő, amikor kétségbeesetten próbált befutni. Ezért olyan műsorokat is elvállalt, melyben inkább a külseje került előtérbe tehetsége helyett, és rendszeres volt a megaláztatás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.