Pásztor Erzsi és lánya 36 évig haragban voltak: végre kibékültek

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Pásztor Erzsébet harag lány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsinek sajnos sosem volt felhőtlen a viszonya a lányával, Heni ugyanis nem tudta megbocsátani neki, hogy nem volt tökéletes anya, és azt sem, hogy a szülei elváltak. Kapcsolatukban azonban fordulat történt: ez vezetett a béküléshez.

Nagyon sok feszültség húzódott Pásztor Erzsi és lánya, Henriette között, a lány ugyanis nagyon sok sérelmet cipelt magával. Nem tudta megbocsátani anyjának, hogy nem volt tökéletes szülő, ahogy azt sem, hogy elvált az édesapjától. Pásztor Erzsi tavalyi születésnapja azonban fordulatot hozott a kapcsolatukban, sikerült megérteniük egymást.

Végre kibékült a lányával Pásztor Erzsi Forrás: MTI/Zih Zsolt

Ebben a mondatban minden benne volt, azt hiszem, rádöbbent arra, hogy ki is vagyok én itthon,

Tinédzser a családban – A tiltással nem sokra mész, de van más lehetőséghttp://www.life.hu/csalad/20171204-tinedzser-a-csaladban-a-tiltassal-nem-sokra-mesz-de-van-mas-gyermeknevelesi-lehetoseg.htmlAz egyszerű tiltásokkal nem mész sokra. Még egy kisgyermeknek is sokkal könnyebb betartani a szabályokat, ha tudja, érti a hozzá vezető okokat. Miként lehet hát jól tiltani? Ebben segítünk most neked. CsaládOrigoMegszületett Szabó Zsófi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171204-megszuletett-szabo-zsofi-kisfia.htmlA műsorvezető a közössé oldalán jelentette be a nagy hírt. Család--Második babájával terhes Miranda Kerrhttp://www.life.hu/csalad/20171204-miranda-kerr-masodik-gyermekevel-terhes.htmlVáratlan örömhírről számolt be nemrég Miranda Kerr: második gyermekével terhes. Család--Hadas Kriszta az abortuszt választotta: nem vállalta beteg gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20171204-hadas-kriszta-az-abortuszt-valasztotta-beteg-lett-volna-a-gyermeke.htmlBorzasztóan nehéz döntést kellett meghoznia Hadas Krisztának annak idején: terhessége alatt kiderült, hogy a magzata nagyon beteg. A műsorvezető úgy határozott, hogy nem vállalja a babát. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMa van Tilla születésnapja - így köszöntötte családja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171203-ma-van-tilla-szuletesnapja-igy-koszontotte-csaladja-foto.htmlMa van Tilla születésnapja és ebből az alkalomból ágyban köszöntötte őt családja.CsaládFotó: Polyák Attila - Origo December 4-én jön világra Szabó Zsófi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171202--december-4-en-jon-vilagra-szabo-zsofi-kisfia-idozitett-szulessel.htmlHa a hír igaz, már a hétvégén befekszik a magánklinikára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.