Sztárok, akiknek van pénzük, mégis lopáson kapták őket: Britney Spearstől Bakács Tiborig

Amanda Bynes Winona Ryder Megan Fox Kesha Britney Spears Bakács Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érthetetlen, hogy a sztárok, akiknek rengeteg pénzük van, miért alázzák meg saját magukat azzal, hogy lopnak, mégis gyakran előfordul... Nagyon sok világsztárt kaptak már rajta, de ilyen nemcsak a külföldi hírességekkel fordul elő, hanem a magyarokkal is. Sosem fogjuk elfelejteni Bakács Tibor Settenkedő esetét a szalámival!

Winona Ryder

Winona Ryder Forrás: AFP/Larry Busacca

A bolti szarkák királynőjének is lehetne hívni Winona Rydert, hiszen az ő esete híresült el a leginkább. 2001-ben tartóztatták le, mert 5500 dollár értékű ruhát és kiegészítőket lopott. Biztosak lehetünk abban, hogy lett volna pénze kifizetni, de ő inkább a lopást választotta. A színésznő persze kleptomániával küzdött, de nem mindenkinek van ilyen mentsége.

Megan Fox

Megan Fox Forrás: AFP

A szexi színésznő nem mindig volt ilyen tehetős, fiatalabb korában sajnos sok mindenről le kellett mondania, amiről pedig nem volt hajlandó, azt eltulajdonította. Megan Fox a többi között sminktermékeket lopott, ugyanis azokra nem volt pénze.

Britney Spears

Britney Spears Forrás: Northfoto

A híres énekesnő sok mélyponton van már túl, de talán arra mindenki emlékszik, amikor leborotválta a fejét. Britney Spears azonban itt még nem állt meg, állítólag ezek után megpróbált ellopni egy parókát, hiszen valamivel el kellett takarnia a kirohanásának eredményét.

Kesha

Kesha Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Az énekesnő karrierje előtt igen rossz körülmények között élt, olyannyira, hogy szinte hajléktalan volt. Így ő nem ruhákat, és nem is sminkcuccokat lopott, hanem ételeket. Így tudta csak átvészelni azt a borzalmas időszakot, de szerencsére ez már a múlté.

Bakács Tibor Settenkedő

Bakács Tibor Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Igen nagy felháborodást keltett, amikor kiderült, hogy Bakács Tibor lopott. Akkoriban a Megasztár zsűrijeként és újságíróként ismerte őt az ország, arra pedig senki nem számított, hogy egyszer ilyen helyzetben látják a hírességet. Bakács Tibor egy rúd szalámit lopott, és nem is tagadta: elárulta, hogy nagyon éhes volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.