Wossala Rozina Celeb vagyok, ments ki innen! Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlen bátorságpróbán vettek részt a Celeb vagyok, ments ki innen sztárjai legutóbb: Klaudiának, Rozinának és Mikikének mindenféle csúszómászóval kellett szembenéznie.

Nem tudjuk elönteni, kinek volt nehezebb dolga a Celeb vagyok...! legutóbbi adásában: Klaudiának, akinek rágcsálókat és különböző bogarakat tartalmazó lyukba kellett nyúlkálnia, vagy pedig Rozinának és Mikikének, akiket egy mini akváriumba zártak kígyók és egyéb kétéltűek társaságában. A celebek meglehetősen jól viselték a helyzetet, ám Mikikének azért akadtak forró pillanatai: kezével próbálta takarni férfiasságát, amit kígyók támadtak meg.

„Miki félti a golyóit!" – kiabálta Kiss Ramóna, mire Mikike kijelentette, hogy muszáj, mert úgy érzi, valami mászik a „bugyijában"...

A Viszkis nem kertelt: beszólt a gazdagoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-a-viszkis-nem-kertelt-beszolt-a-gazdagoknak.htmlKisebb vita bontakozott ki Berki Krisztián és Ambrus Attila között az Ázsia Expressz című műsorban: a téma nem volt más, mint a gazdag és a szegény emberek. TV + Sztárok--Megrendülten nyilatkozott VV Dóri VV Fanni halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-megrendulten-nyilatkozott-vv-dori-ellenfele-vv-fanni-halalarol.htmlAz egész országot sokkolta VV Fanni halálhíre. Sorra szólalnak meg az egykori villalakók, hogy megemlékezzenek társukról. Ezúttal VV Dóri nyilatkozott. TV + SztárokOrigoÍme, A Dal 2018 zsűritagjai és versenyzőihttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ime-a-dal-2018-zsuritagjai-es-versenyzoi.htmlBejelentették A Dal 2018 zsűritagjait és versenyzőit. Vannak köztük ismert nevek és viszonylag új arcok is. TV + Sztárok--Cserhalmi György: az a tervem, hogy meggyógyulokhttp://www.life.hu/drlife/20171206-cserhalmi-gyorgy-az-a-tervem-hogy-meggyogyulok.htmlGerincműtéten esett át tavasszal Cserhalmi György, a színész most arról nyilatkozott, hogy halad a felépülése. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoMenyasszonyi ruhában fotózták Tóth Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20171206-toth-gabi-menyasszonyi-ruhaban-foto.htmlElképesztő cuki fotót osztott meg magáról Tóth Gabi: az énekesnő gyerekként, menyasszonyi ruhában az óvodai farsangi bálban látható. TV + SztárokOrigoFérjekkel szexel az özvegy, állítja, csak jót akar nekikhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ferjekkel-szexel-az-ozvegy-allitja-csak-jot-akar-nekik.htmlEgy brit nő állítja, szeretőként hozza rendbe partnerei házasságát. Az özvegy immár több mint 100 házas férfival lépett intim kapcsolatba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.