Lefotózták az ököllel hadonászó Justin Biebert

fotó verekedés Justin Bieber énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber esetében sosem lehet elég elővigyázatos ember, hiszen már több verekedési ügybe is belekeveredett. 

A fiatal énekes valószínűleg indulatkezelési gondokkal küzd, ugyanis már többször is eljárt keze, pedig egyik esetben sem volt indokolt. Tavaly novemberben történt, hogy az egyik rajongóját ököllel szájon vágta, pedig az illető csak szeretett volna hozzáérni a sztárhoz. A fiúnak felszakadt a szája, az esetről videó is készült.

Idén februárban pedig lefejelte egy másik rajongóját, aki egy étteremben kezdte el engedély nélkül fotózni Biebert. A sztár először felszólította az illetőt a fotók törlésére, és miután ez nem történt meg, egyszerűen lefejelte.

Kivételesen nincs szó verekedésről Forrás: NORTHFOTO/Nic-Perez/X17online.com/Nic-Perez/X17online.Com

Most pedig friss fotók kerültek napvilágra, amelyeken jól látszik, ahogy Justin az öklével hadonászik. Ám ezúttal csak egy barátjával játszott. Sem agresszióra, sem sérülésre nem került sor.

Justin Bieber kiábrándító képet posztolt

Mi jöhet még Justin Bieber zabálós képe után? Vajon az énekes csak kísérletezik, meddig mehet el az illetlen képekkel, vagy valóban ennyire alpári a viselkedése? Mindenesetre az biztos, hogy nem ezzel a képpel szerzi a rajongóit.

Tóth Vera vékonyabb, mint valaha - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-toth-vera-vekonyabb-mint-valaha-foto.htmlLassan elfogy Tóth Vera: az énekesnő legutóbb egy fehér ruhában mutatta meg alakját rajongóinak. TV + Sztárok--Fergie őszintén vallott a drogfüggőségéről http://www.life.hu/sztarok/20171207-drogfuggosegerol-vallott-fergie.htmlÉlete legpokolibb időszakáról mesélt Fergie: így emlékszik vissza a drogfüggőségére. TV + SztárokAFPPártos Csilla szülinapi bulijában ismeretlen férfival csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-partos-csilla-szulinapi-bulijaban-ismeretlen-ferfival-csokolozott.htmlPártos Csilla kiengedte egy kicsit a gőzt saját szülinapi buliján, ami annyira jól sikerült, hogy még egy férfival is összemelegedett. TV + SztárokOrigo17 évesen elhunyt a fiatal német tehetség, Max Burkharthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-17-evesen-elhunyt-a-fiatal-nemet-tehetseg-max-burkhart.html17 éves korában, edzés közben vesztette életét Max Burkhart német alpesi síző. TV + SztárokOrigoGryllus Dorka és Simon Kornél meséltek a párkapcsolatukról http://www.life.hu/sztarok/20171207-ilyen-volt-eleinte-gryllus-dorka-es-simon-kornel-kapcsolata.htmlNem házasodtak össze, mégis irigylésre méltó boldogságban élnek és ezért mindent meg is tesznek. A ma esti Lakástalkshow vendégei Gryllus Dorka és Simon Kornél, akik őszintén és vidáman meséltek kapcsolatuk és szakmájuk nehézségeiről Lovász Lászlónak. TV + Sztárok--VV Fanni vélt gyilkosa, Ifjabb B. László erőszakos ember volthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-vv-fanni-velt-gyilkosa-egy-eroszakos-ember-volt.htmlVV Fannit a gyanú szerint Ifjabb B. László ölhette meg, aki politikai pályája mellett egy vízisport-egyesület szövetségi elnöke is volt. Akik ismerték azt mondták róla, hogy erőszakos ember volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.