Gáspár Győzőék háza előtt ismét megjelent a NAV

Forrás: Instagram/gaspargyozo -
Gáspár Győző NAV eljárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába zárták le az ügyet, Gáspár Győző még így is sértve érzi magát a ma reggel történt váratlan látogatás miatt. 

Ahogy azt már megírtuk, Gáspár Győzőék tavasz óta hadakoznak a NAV-val, ugyanis a showmant adócsalással vádolják. A Romantic egykori frontembere felvette a kesztyűt, hogy bizonyítani tudja az igazát, ám a hosszas procedúra felőrölte a család minden tagjának idegeit.

Novemberben döntés született, melynek értelmében elárverezik Győzőék bútorait. Mint kiderült, a család salgótarjáni otthonából nagyjából 10 millió forint értékben lehet majd bútorokat felvásárolni, a mai napon, azaz december 7-én.

Gáspár Győző kiborult, mikor meglátta, hogy újabb NAV-os autók állnak a háza előtt Forrás: Instagram/gaspargyozo

A döntés értelmében kommandósok jelentek meg a család házánál, és lefoglalták az értékeiket, ám ezt követően váratlan fordulat történt: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fellebviteli Igazgatósága úgy döntött, hogy leállítja a showmannal szemben indított közigazgatási eljártást, ugyanis a NAV a külföldi megkeresés bevárása nélkül hozta meg első és másodfokon is a döntést, ezzel pedig megfosztották Győzőt a jogorvoslati jogosultságától. Ennek fényében az eljárás megismétlésére van szükség.

Ám a mai nap folyamán, a reggeli órákban váratlanul megjelent két NAV-os autó a család háza előtt, akik a hírek szerint segítő szándékkal érkeztek, ha esetleg valaki mégiscsak odaérkezett volna a lefújt árverésre. Győző teljesen kiakadt a látogatástól, ugyanis a NAV alkalmazottjai szerint a sztár édesapja kiabált és szidalmazta az egyik dolgozót, de ez Győzike szerint nem igaz. Azt is elárulta, NAV nem tudta megkülönböztetni az ifjabb és az idősebb Gáspár Győzőt, és még a születési dátumaikat is összekeverték. - írta meg Ripost.

17 évesen elhunyt a fiatal német tehetség, Max Burkharthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-17-evesen-elhunyt-a-fiatal-nemet-tehetseg-max-burkhart.html17 éves korában, edzés közben vesztette életét Max Burkhart német alpesi síző. TV + SztárokOrigoGryllus Dorka és Simon Kornél meséltek a párkapcsolatukról http://www.life.hu/sztarok/20171207-ilyen-volt-eleinte-gryllus-dorka-es-simon-kornel-kapcsolata.htmlNem házasodtak össze, mégis irigylésre méltó boldogságban élnek és ezért mindent meg is tesznek. A ma esti Lakástalkshow vendégei Gryllus Dorka és Simon Kornél, akik őszintén és vidáman meséltek kapcsolatuk és szakmájuk nehézségeiről Lovász Lászlónak. TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett Kis Grófo: két kamionnal ütközötthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-autobalesetet-szenvedett-kis-grofo.htmlKis Grófo autója két kamionnal ütközött össze Tatabánya térségében. A körülmények egyelőre tisztázatlanok, ahogy az is, hogy ki sérült meg a balesetben. TV + Sztárok--Gáspár Bea: teljesen lenulláztak minket http://www.life.hu/sztarok/20171207-gaspar-bea-teljesen-lenullaztak-minket.htmlNehéz időszakon van túl Gáspár Bea és családja, a Konyhafőnök VIP győztese most elárulta, hogyan várják az ünnepeket. TV + Sztárok--Várkonyi Andi azért könyörgött Bochkor Gábornak, hogy gyújtson rá http://www.life.hu/sztarok/20171207-varkonyi-andi-azert-konyorgott-bochkor-gabornak-hogy-gyujtson-ra.htmlVárkonyi Andrea és Bochkor Gábor már több mint egy évtizede alkotnak egy párt, de az ő kapcsolatukban is vannak hullámvölgyek. Előfordult, hogy Várkonyi Andrea ultimátumot is adott párjának. TV + Sztárok--Molnár Anikó lelke teljesen összetörthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-osszetort-molnar-aniko-lelke.htmlMolnár Anikó megbánta, hogy nem úgy viselkedett eddigi élete során, ahogy az édesanyja tanította. Mindent elfojtott, és ennek meg is lett az eredménye: összetört a lelke. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.