Csisztu Zsuzsa elárulta, mi a célja

Fotó: Polyák Attila/Origo -
vágy Csisztu Zsuzsa álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa nagyon keveset beszél a magánéletéről, annak ellenére, hogy még ma is aktív képernyős, féltve óvja a ccsaládját. A másorvezető azonban ezúttal kivételt tett és elárulta, mik a céljai, vágyai. 

Csisztu Zsuzsa kétgyermekes anya, műsorvezető és feleség is, neki a legkevesebb ideje a saját vágyaira jut, de azért azokból is akad bőven. Hiába a sok elfolglaltság, jut ideje arra, hogy kitalálja és megvalósítsa a saját céljait, amit most meg is osztott mindenkivel.

Csisztu Zsuzsa elárulta a céljait Fotó: Polyák Attila/Origo

"

Jó lenne megszabadulni a hiteleinktől,

Élete legnehezebb időszakáról vallott Csisztu Zsuzsa

Mozgalmas időszak áll Csisztu Zsuzsa háta mögött, munkája miatt nagyon sokat van mostanában külföldön, de azért igyekszik nem elhanyagolni családját sem. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Ezt gondolja Puzsér Róbert Havas Henrik és Baukó Éva ügyéről http://www.life.hu/sztarok/20171208-ez-puzser-velemenye-a-havas-henrik-kontra-bauko-eva-ugyrol.htmlPuzsér Róbert egy hosszú írásban fejtette ki a véleményét Baukó Éva és Havas Henrik ügyéről. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf megmutatta a szerelmét, Zitát http://www.life.hu/sztarok/20171208-megmutatta-uj-kedveset-nemeth-kristof.htmlA híres magyar színész először mutatta meg új kedvesét, Zitát. Láthatóan teljes közöttük az összhang. TV + SztárokOrigoIlyen lehet Csobot Adél és Istenes Bence esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171208-ilyen-lehet-csobot-adel-es-istenes-bence-eskuvoje-hagyomanyok.htmlBár egyelőre a pontos időpont nem ismert, várhatóan hamarosan összeházasodik Csobot Adél és Istenes Bence. De vajon hogyan is néz majd ki a nagy nap? TV + SztárokOrigoNádai Anikó és VV Aurelio kapcsolatáról a kommentelőknek is van véleményehttp://www.life.hu/sztarok/20171208-nadai-aniko-es-vv-aurelio-kapcsolatarol-a-kommenteloknek-is-van-velemenye.htmlNádai Anikó és VV Aurelio kapcsolata nem hagyta hidegen a rajongókat, csak úgy záporoztak a kommentek a Facebookra feltett közös fotójuk alá. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó nem akarja felhívni az unokáját http://www.life.hu/sztarok/20171208-nem-fogja-felhivni-az-unokajat-pecsi-ildiko.htmlPécsi Ildikó unokája először szólalt meg: Csabát egyáltalán nem érdekli ez a családon belüli civakodás. TV + Sztárok--Ennyire cuki Péter Szabó Szilvi kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-ennyire-cuki-peter-szabo-szilvi-kislanya-foto.htmlMár egyéves múlt Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma, aki már azt is ki tudja mondani, hogy „mama" és „baba", totyog, sőt, a latin zenére még riszál is! TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.