Megvannak az idei Comet gála győztesei - Istene Bence legyőzte Kasza Tibit

2017.12.09. 08:12

December 8-án rendezték meg az idei év nagy díjátadó gáláját, a Comet-et. A sztárok hónapok óta kapmányoltak közösségi oldalaikon, hogy minél több szavazatot begyűjtve megnyerjék a különböző tematikákban kiosztásra kerülő díjakat. Az idei eseményen is megjelent a hazai celebvilág krémje: gyönyörű szettek és meglepő stílusok vonultak fel a vörös szőnyegen.

Istenes Bence és Csobot Adél vezették az idei Comet gálát. A jegyespár hozta a formáját, egymást finoman csipkedve, jó hangulatot teremtve tettek eleget a házigazda szerepnek. 

Istenes Bence, Csobot Adél, Comet 2017Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo

Az idei Comet gála győztesei között voltak meglepetések, de több kategóriában is győzött a papírforma. Az egyik nagy meglepetés Kasza Tibi trónfosztása volt, ugyanis a social média kategóriában ő bizony alul maradt az Istenes Bencével folytatott harcban.

A Comet 2017 nyertesei:

Legjobb női előadó: Tóth Gabi
Legjobb férfi előadó: Majka
Legjobb színész: Scherer Péter
Legjobb színésznő: Pokorny Lia
Legjobb humorista: Kiss Ádám
Legjobb klip: Kollányi Zsuzsi, Lofti Begi, Majka: Valahonnan
Legjobb social média szereplő: Istenes Bence
Legjobb dal: Pápai Joci, Origo
Legjobb zenekar: Wellhello
Az év pillanata: a Millenium pólócsapat győzelme nyáron
Életműdíj: Presser Gábor

A sztárok ezúttal is csodás kreációkban jelentek meg a fotósok kamerái előtt. Kovács Dóri például egy igen merész összeállítást választott, ami nem bízott semmit a képzeletre.

Kapcsolódó cikkek
VV Fanni gyilkosa bűntársról mesélt

VV Fanni november 20-án tűnt el, mára pedig szinte biztos, hogy már nincs életben. Halálával egy férfit, B.Lászlót gyanúsítanak, akit szerelmi szálak fűztek az áldozathoz. Az állítólagos gyilkos előzetes letartóztatásban van, folyamatosan kihallgatják. Bár tettét nem ismerte be, a bűnrészességet magára vállalta.

Szabó Győző megmutatta kisfiát, Misit: fotó

Szabó Győző második gyerekét eddig még sosem láthattuk a nyilvánosság előtt, ám ezúttal kivételt tettek és közösen adtak interjút.

Istenes BenceCsobot AdélgyőztesCometcomet 2017