Celeb vagyok ments ki innen Pintér Tibor kiesés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorból ezentúl minden este távozik egy-egy celeb. Az első kieső Herczeg Zoli volt, ezúttal pedig Pintér Tibornak is távoznia kellett. Vajon mi lesz vele Andi nélkül?

Herczeg Zoli után Pintér Tenyának is mennie kellett, ugyanis ezúttal ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől.

VV Fanni gyilkosáról egy ismert énekesnő is nyilatkozott: rossz érzése volthttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosarol-egy-ismert-enekesno-is-nyilatkozott.htmlVV Fanni meggyilkolásával egy férfit gyanúsítanak, aki állítólag szerelmi viszonyban volt a lánnyal, akit szerelemféltésből ölhetett meg. A gyanúsított egykori barátnője is megszólalt. Szerinte a férfi nem lehet bűnös. Ám az ex unokatstvére, aki nem mellesleg egy híres énekesnő, másképp gondolja...TV + SztárokOrigoVV Fanni gyilkosának exe is megszólalt: védi a férfit a lányhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosanak-exe-is-megszolalt-vedi-a-ferfit-a-lany.htmlVV Fanni megölésével B. Lászlót gyanúsítják, aki állítólag hosszú ideig szerelmi kapcsolatban volt az elhunyttal. Felbukkant azonban a férfi egykori barátnője, aki védelmébe vette exét. TV + Sztárok--Megvannak az idei Comet gála győztesei - Istene Bence legyőzte Kasza Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20171209-megvannak-az-idei-comet-gala-gyoztesei.htmlDecember 8-án rendezték meg az idei év nagy díjátadó gáláját, a Comet-et. A sztárok hónapok óta kapmányoltak közösségi oldalaikon, hogy minél több szavazatot begyűjtve megnyerjék a különböző tematikákban kiosztásra kerülő díjakat. Az idei eseményen is megjelent a hazai celebvilág krémje: gyönyörű szettek és meglepő stílusok vonultak fel a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Molnár Anikó is zaklatással vádolja Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171208-molnar-aniko-zaklatassal-vadolja-havas-henriket.htmlÚjab botrány alakult ki Havas Henrik körül: Baukó Éva után Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg a tévést. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó is zaklatással vádolja Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171208-molnar-aniko-zaklatassal-vadolja-havas-henriket.htmlÚjab botrány alakult ki Havas Henrik körül: Baukó Éva után Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg a tévést. TV + SztárokOrigoSzabó Győző megmutatta kisfiát, Misit: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171208-szabo-gyozo-megmutatta-kisfiat-misit-foto.htmlSzabó Győző második gyerekét eddig még sosem láthattuk a nyilvánosság előtt, ám ezúttal kivételt tettek és közösen adtak interjút. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.