Serena Rigacci és Gulyás Roland, az X-Faktor két döntőse szerelmesek egymásba

X-Faktor Gulyás Roland Serena Rigacci szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Serena Rigacci és Gulyás Roland a műsor után egymásba szerettek, nem titkolják kapcsolatukat.

A Blikk informátora egy bevásárlóközpontban látta meg a szerelmespárt, akik le se tagadhatták volna, hogy egymásba szerettek. Csókolóztak és összebújva sétálgattak. A közös porgramról fotó is készült, amit itt nézhettek meg. A fiatalok nagy valószínűséggel már a műsor alatt is szimpatizáltak egymással, szerelmük csak az X-Faktor után teljesedett be.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki szavazott rám #backstage #xfaktorhu #xfaktor #rtlklub #gulyasroland #positiveenergy

Gulyás Roland (@gulyas_roland_official) által megosztott bejegyzés,

A lap megkereste a két sztárt is:

Mivel a családom és a barátaim távol vannak, így sokszor érzem magam egyedül. Roland a barátom lett, jól elvagyunk, örülök, hogy megismertem őt - mondta korábban Serena.

A fiatal pár a Comet gálára is kéz a kézben érkezett meg, Serena akkor már nyíltabban mesélt kettejükről.

Az X-Faktorban még barátok voltunk, akkor olyan sok dolgunk volt, hogy idő sem volt másra koncentrálni. Igaz, már akkor kiszúrtam, hogy mennyire jóképű ez a fiú, de csak a döntő után jöttünk össze.

Falusi Mariann fájdalmas vallomás tett: ezért nem lett gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20171209-falusi-mariannak-ezert-nem-lett-gyereke-vallomas.htmlFalusi Mariann egy fájdalmas trauma miatt döntött úgy, hogy nem vállal gyereket.TV + SztárokOrigoKasza Tibi felesége gyerekkori képet posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-kasza-tibi-felesege-gyerekkori-kepet-posztolt-foto.htmlKasza Tibi felesége ezúttal egy sosem látott gyerekkori fotót posztolt közösségi oldalára: durcásan ül nagyszülei és testvérei társaságában.TV + SztárokOrigoTóth Vera fekete estélyiben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171209-toth-vera-fekete-estelyiben-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlTóth Vera már lázasan készül a karácsonyi koncetrjére, melyhez egy gyönyörű fekete ruhát választott. Trend--Kiderült VV Fanni noteszának tartalma http://www.life.hu/sztarok/20171209-kiderult-vv-fanni-noteszanak-tartalma-egy-infomator-meselt.htmlVV Fanni halálának híre a fél országot lesújtotta. Az egykori Való világ játékost egykori szerelme, szerelemféltésből ölhette meg. A férfi egyelőre csak a bűnrészességet ismerte be. Sokáig keresték a lány naplóját, amiben a kuncsaftjainak listáját vezette. A noteszt megtalálták, ám egy informátor szerint nem csak ezt a bizonyos névsort tartalmazta a kis rózsaszín füzet. TV + SztárokOrigoVV Fanni gyilkosa bűntársról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosa-szerint-buntarsa-is-volt.htmlVV Fanni november 20-án tűnt el, mára pedig szinte biztos, hogy már nincs életben. Halálával egy férfit, B.Lászlót gyanúsítanak, akit szerelmi szálak fűztek az áldozathoz. Az állítólagos gyilkos előzetes letartóztatásban van, folyamatosan kihallgatják. Bár tettét nem ismerte be, a bűnrészességet magára vállalta. TV + Sztárok--Elhunyt Albert Gábor, magyar íróhttp://www.life.hu/kult/20171208-elhunyt-albert-gabor-iro.htmlÉletének 88. évében elhunyt a Kossuth-díjas magyar író, Albert Gábor. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.