Jessica Simpson megvillantotta melleit: fotó

mell szelfi villanás Jessica Simpson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simspon ezúttal nagyon szexisre vette a figurát.

Hatalmas piros rúzs, zöld selyem köntös- így pózolt legutóbbi fotóján a kétgyerekes énekesnő. Így is dögös lett volna, ám nem outfitje miatt gondoljuk vadítóan szexisnek a képet, hanem kibuggyanó mellei miatt.

Hatalmas cickókat villantott a sztármami.

Green with Envy ‍♀️ @giannandreahair @joycebonelli

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés,

Egy orosz katona óriásira duzzasztotta karjait: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171210-egy-orosz-katona-oriasira-duzzasztotta-karjait-foto.htmlEgy 21 éves volt orosz katona elképesztő dolgot művelt magával: hatalmas karokat szeretett volna, egy vegyszer segítségével el is érte a célját. Szörnyen néz ki a férfi.Dr. LifeOrigoRose McGowan keményen beszólt Alyssa Milanónak közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-rose-mcgowan-kemenyen-beszolt-alyssa-milanonak-nyilvanosan.htmlHarvey Weinstein zaklatási botránya miatt veszett össze a Bűbájos boszorkák két sztárja, Alyssa Milanos é Rose MGowan. TV + Sztárok--Candies Wanepoel nyilvánosan szoptatta kisbabáját, kilátszott a melle: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-candies-wanepoel-nyilvanosan-szoptatta-kisbabajat-kilatszott-a-melle-foto.htmlA gyönyörű Victoria's Secret modell nyilvánosan szoptatta meg kisbabáját úgy, hogy közben kilátszott a melle teljesen.TV + SztárokOrigoEljárást indított Stohl András ellen a NAVhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-eljarast-inditott-stohl-andras-ellen-a-nav-mar-megoldodott-a-dolog.htmlStohl András többedmagával vezetett egy céget, ami ellen eljárást indított a NAV. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta szexi combjait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171210-liptai-claudia-megmutatta-szexi-combjait-foto.htmlLiptai Claudia szívesen mutatja meg gömbölyded formáit, ezúttal a combjai kerültek a fókuszba.Trend--Edvin Marton hegedűjére mindig egy testőr vigyáz: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-edvin-marton-hegedujere-mindig-egy-testor-vigyaz-video.htmlEdvin Marton is ellátogatott feleségével együtt az idei Cometre. A népszerű művész elárulta, milyen különleges elbánásban részesíti a hegedűjét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.