PVC ruhában tipegett Pamela Anderson

Forrás: NORTHFOTO/Craig/KGC Photo Agency LLP/Kgc-172 -
latex pvc ruha Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Macskanő? Ciki, vagy szexi Pamela Anderson PVC ruhája?

PVC-be csomagolta tetstét az 50 éves Pamela Anderson, aki még egy igazán különleges álarcot is választott magának. A Baywatch egykori szereplője a Morton Club nevű helyre igyekezett, ebben a kicsit sem visszafogott ruhában.

Hollywoodban nagy divat mostanában PVC ruhákban járkálni. Így tett októberben Ciara is, de az egészet Kim Kardashiannak köszönhetjük, aki 2014-ben többször jelent meg ilyen ruhákban.

Jól áll ez a ruha a színésznőnek?

Macskanő? Forrás: NORTHFOTO/Craig/KGC Photo Agency LLP/Kgc-172

Öt celeb, aki őszintén beszélt a fogamzásgátlásrólhttp://www.life.hu/drlife/20171028-sztarok-vallottak-a-fogamzasgatlasrol.htmlLegyünk őszinték, szeretjük azt érezni, hogy a sztárok is pont ugyanolyan emberek, mint mi. Szeretjük, amikor smink nélküli szelfiket osztanak meg a neten, ahogyan azt is, amikor őszintén beszélnek magánéleti, vagy egészségügyi gondjaikról. Ez az öt híres hölgy pedig nem jön zavarba, ha a fogamzásgátlástól kérdezik őket. Dr. LifeThinkstockMeghan Markle: nem félt megmutatni, milyen csinos!http://www.life.hu/sztarok/20171128-meghan-markle-szexi-fotokon.htmlNem is gondolnád, hogy Harry herceg jövendő feleségéről milyen képek születtek korábban! TV + Sztárok--Hírességek, akik vesetranszplantáción estek áthttp://www.life.hu/drlife/20171028-vesebeteg-sztarok.htmlÉnekesnő, színésznő és a svéd koronahercegnő férje is veseátültetésen esett át. Kik voltak a donorok? Milyen betegség támadta meg őket? Mikor beszéltek erről először? Kiderül a cikkünkből! Dr. Life--Nádai Anikó nagyon cuki képet posztolt a fiárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-juj-de-cuki-nadai-aniko-kisfiu.htmlA nap egyik legcukibb fotóját Nádai Anikónak köszönhetjük. Nézzétek csak! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBejelentették: Eljegyezte kedvesét Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20171125-hivatalos-harry-herceg-eljegyezte-kedveset.htmlHivatalosan is bejelentette eljegyzést II. Erzsébet unokája, Károly herceg és a néhai Diana hercegnő kisebbik fia. Harry herceg választottja az amerikai színésznő Meghan Markle. A friss menyasszony, a következő évadtól már nem szerepel abban a sikeres sorozatban sem, amelynek eddig a főszereplője volt. Meghan már készül az új életére az Egyesült Királyságban. TV + Sztárok--Ilyen szituációban még tuti nem láttad FollowAnnát!http://komfortzona.uniqa.hu/20171122-followanna-nagy-dobasa.htmlFollowAnna nem kisebb feladatra vállalkozott, mint arra, hogy bekötött szemmel hazataláljon a főváros egyik forgalmas pontjáról. Nézzétek meg, hogyan sikerült neki ez a feladat. Aztán regisztrálj, hogy esélyed legyen megnyerni az értékes nyereményeket! KomfortzónaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.